Turbox bilgisayara ekran kartı onerısı

Bu bilgisayarıma ASUS ROG STRIX RX 560 4 GB ekran kartını almak ıstıyorum, sızce uyar mı? MSI RX560 Aero 4 GB de dusunuyorum.
Yükseltme yapmadan önce aklınızda şu söz bulunsun, Eşşeğe altın semerde vursan eşşek eşşektir...
 
Bilinçsiz tüketici kavramı tamamen bu şekilde oluyor. Araştırma yapmaya çok üşengeç bir toplum haline geldik. Bundan ötürü araştırma yapmadan direkt olarak dış görünüşlerine ya da başlıklarında ki o entel renkli "Gta 5 oynatan ultra düzey oyuncu bilgisayarı" tarzında müşteriyi çeken, parasını ise değerlendiremeyen insanımız git gide çoğalıyor. Şimdi boş bir kasaya 3 tane rgb bağlayıp yanına da bilinmedik bir markanın ürettiği monitörü ve göze hitap eden 2-3 tane ekipmanı koyduğunda demek ki müşteri potansiyelin çoğalıyor. Dikkat etmemiz lazım, araştırma yapmadan alışveriş yapmak yanlış. En azından deneyimlemek için mağazaları seçmemiz, test etmeden alışverişi bitirmememiz gerekiyor. Konu sahibi arkadaş eğer satın aldıysa güzel günlerde kullanmasını temenni ediyorum, keza bir önceki cümlemde belirttiğim gibi "günler" sürer yıllar boyu kullanacağını sanmıyorum.
 
Bilinçsiz tüketici kavramı tamamen bu şekilde oluyor. Araştırma yapmaya çok üşengeç bir toplum haline geldik. Bundan ötürü araştırma yapmadan direkt olarak dış görünüşlerine ya da başlıklarında ki o entel renkli "GTA 5 oynatan Ultra düzey oyuncu bilgisayarı" tarzında müşteriyi çeken, parasını ise değerlendiremeyen insanımız gitgide çoğalıyor. Şimdi boş bir kasaya 3 tane RGB bağlayıp yanına da bilinmedik bir markanın ürettiği monitörü ve göze hitap eden 2-3 tane ekipmanı koyduğunda demek ki müşteri potansiyelin çoğalıyor. Dikkat etmemiz lazım, araştırma yapmadan alışveriş yapmak yanlış. En azından deneyimlemek için mağazaları seçmemiz, test etmeden alışverişi bitirmememiz gerekiyor. Konu sahibi arkadaş eğer satın aldıysa güzel günlerde kullanmasını temenni ediyorum, keza bir önceki cümlemde belirttiğim gibi "günler" sürer yıllar boyu kullanacağını sanmıyorum.

3 yılıdır once aldım ders ıcın almıstım şu an oyun oynamak ıstıyorum o yuzden konuyu baslattım
Aldıgım zaman hiç bilgisayardan anlamıyordum mallesef


4K
 

Yeni konular

Geri
Yukarı