Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 1 Eylül 2020 #31 Schnaps dedi: Almışsın ondan savunuyorsun demek ki geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Kardeşimin yalnız,öyle takılıyor. Sistemi savunduğum falan yok,toplama zaten. Steve Rogers dedi: 4 GB GT730? Bu ne iş ağabey ? Genişletmek için tıkla... Değil mi 8 GB olsaymış ;D. Son düzenleme: 1 Eylül 2020
Schnaps dedi: Almışsın ondan savunuyorsun demek ki geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Kardeşimin yalnız,öyle takılıyor. Sistemi savunduğum falan yok,toplama zaten. Steve Rogers dedi: 4 GB GT730? Bu ne iş ağabey ? Genişletmek için tıkla... Değil mi 8 GB olsaymış ;D.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 1 Eylül 2020 #32 Kesinlikle alınmaz.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Eylül 2020 #33 Möderatör konuyu kilitle. Windows 7 vs Windows 10 konu açanlar olursa konuyu gönderimine açmayın. Bıktım bu konuları görmekten.
Möderatör konuyu kilitle. Windows 7 vs Windows 10 konu açanlar olursa konuyu gönderimine açmayın. Bıktım bu konuları görmekten.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 1 Eylül 2020 #34 GT730 mu? Turbox PSU mu? Aman, aman, puh, puh! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alınmaz. Bütçenizi belirtip konu açarsanız daha iyi yardımcı olunur.
GT730 mu? Turbox PSU mu? Aman, aman, puh, puh! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Alınmaz. Bütçenizi belirtip konu açarsanız daha iyi yardımcı olunur.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #35 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Low'da 40 FPS alarak rekor kırmak! Turbox kalitesi(!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Low'da 40 FPS alarak rekor kırmak! Turbox kalitesi(!)
Skyblues85 Centipat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 439 Çözümler 1 1 Eylül 2020 #36 Dostum Turbox a falan bulaşmayın. Bütçenizi söyleyin bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olsun size. Paranızı çöpe atmayın.
Dostum Turbox a falan bulaşmayın. Bütçenizi söyleyin bu işlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olsun size. Paranızı çöpe atmayın.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #37 kino dedi: GT 730? 4 GB? Nvidia o karta niye 4 GB koymuş anlayamadım. Oyun oynamak için tabii oynatabilir ama nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 7 FPS bana gayet makul gözüktü (!)
kino dedi: GT 730? 4 GB? Nvidia o karta niye 4 GB koymuş anlayamadım. Oyun oynamak için tabii oynatabilir ama nasıl? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 7 FPS bana gayet makul gözüktü (!)
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 1 Eylül 2020 #38 Tam her şey iyi gidiyordu önüme bu konu açıldı. Hayat sanki karardı gibi.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 1 Eylül 2020 #39 Evet yine bu tarikata üye arkadaşımız milyarlarca Turbox konusunun üstüne konu açtı ve hiçbir şey yazmadan burayı terk etti. Kessinlikle bir tarikat var bu konuları açıp giden eminim. (!)
Evet yine bu tarikata üye arkadaşımız milyarlarca Turbox konusunun üstüne konu açtı ve hiçbir şey yazmadan burayı terk etti. Kessinlikle bir tarikat var bu konuları açıp giden eminim. (!)
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #40 Egecanli23 dedi: Hacı Intel H55 Q720 8 GB RAM GT730 4 GB GTA 5 Low ayarlar 65 FPS kanıtlayabilirim sistem evimde. Genişletmek için tıkla... Turbox fan.
Egecanli23 dedi: Hacı Intel H55 Q720 8 GB RAM GT730 4 GB GTA 5 Low ayarlar 65 FPS kanıtlayabilirim sistem evimde. Genişletmek için tıkla... Turbox fan.