Turbox BlazeX i5 3470 GTX 1050 Ti vs EpicX i5 3470 RX 580 sistem

Tndİmran

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Bu şekilde iki kasa var. Birisini alacağım ve yanına 165 Hz monitör alacağım. Hangi kasayı almalıyım ve kaç FPS verir? Kasa hakkında düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsminde Turbox geçen hiçbir ürün satın alınmaz çünkü marka genel olarak kalitesiz ve sizi yarı yolda bırakır. Hangi monitörü almayı düşünüyorsunuz? Onu da belirtirseniz yardımcı olmak isteriz ve monitör de dahil olmak üzere net bütçeniz nedir? Gerekirse biraz monitörden kısıp daha iyi sistem almaya bakın.

Blazex kasasi hakkinda konuşayım ayni sistem bende var GTA 5 BDO LoL Valorant CS2 Witcher 3 Ark Survival ultrada 60FPS oynuyorum ama alma o kasayi icinde tutbox Izoly Dragos olan hiçbir marka alinmaz.

İsminde Turbox geçen hiçbir ürün satın alınmaz çünkü marka genel olarak kalitesiz ve sizi yarı yolda bırakır. Hangi monitörü almayı düşünüyorsunuz? Onu da belirtirseniz yardımcı olmak isteriz ve monitör de dahil olmak üzere net bütçeniz nedir? Gerekirse biraz monitörden kısıp daha iyi sistem almaya bakın.

11 k başka bir şey alınır mı ki?

İkinci el almayı düşünüyor musunuz?

11 bin TL'ye sıfır sistem zor. İkinci el RX 60xx hazır sistemlere bakabilirsiniz. Bütçeniz doğrultusunda alabileceğinizi düşünüyorum ya da monitörden feragat etmeniz gerekebilir. Şu an kullanmakta olduğunuz bir monitör var mı?

Anlıyorum. İkinci el RX 60xx hazır sistemlere bakıp artan parayla da 75 Hz de olsa monitör alınabilir. Direkt 165 Hz monitör almanın bir mantığı yok. Uzun vadede götürebilecek sistem öncelikli olmalı.

Anlıyorum. İkinci el RX 60xx hazır sistemlere bakıp artan parayla da 75 Hz de olsa monitör alınabilir. Direkt 165 Hz monitör almanın bir mantığı yok. Uzun vadede götürebilecek sistem öncelikli olmalı.

DiÄer Siyah Masaüstü Bilgisayar Az KullanılmıŠOnline Satın Al böyle bir ikinci el kasa var bunu alsam 0 güzel monitör alacak para artıyor sice alınır mı?

S

@333365

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı