Burada CS:GO oynamıyoruz ama C4 arıyorsanız alınır.
Kısacası alınmaz.
Kısacası alınmaz.
bütçenizi 6k ya zorlarsanız hocam daha iyi olacaktırBen PC alacağım Trendyol'da 5000 TL'ye Turbox gördüm 16 GB RAM 4 GB ekran kartı AMD Radeon R7240 işlemci Intel Core i5 3.nesil baktım çoğu kişi memnun GTA 5 falan rahat orta ayarda oynatıyor diyorlar CS:GO, Valorant, PUBG, LoL gibi oyunlar falan kaldirir diyorlar ben CS:GO, GTA 5, vecall of duty serisini oynayacagım son oyunlar olmasa da olur bu PC işimi görür mü oynatır mı GTA 5 ve CS:GO?
![]()
TURBOX Tx120 i5 3470 16GB Ram 256GB SSD 4GB Ekran Kartı Masaüstü Oyun Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TURBOX Tx120 i5 3470 16GB Ram 256GB SSD 4GB Ekran Kartı Masaüstü Oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
5000 tlyi geçmemesi lazım ben normalde 4000 civarlarında düşünüyodum 5000 bini geçmemeliAlma bütçe ver daha iyisini toplayalım.
5000 TL'yi geçmemesi lazım ben normalde 4000 civarlarında düşünüyordum 5000 bini geçmemeli
Yani dediğim gibi 5bini geçemem gibi bütçem en fazla o kadar bana csgo,gta5ve call of duty serisini kaldırsın yeterli banaHocam alınmaz bütçenizi söyleyin daha iyisini bulayim Turbox gibi markalardan uzak durun N11 Trendyol gibi yerden PC alınmaz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.