Turbox Boot ekranına giremiyorum

Sahzen

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni aldığım Turbox marka Allın One bilgisayarıma Windows 10 Pro kurdum, daha sonra Boot ayarları ile oynarken karıştırdım herhalde ve çoğu ayarı ENABLE yaptım. Şimdi tekrardan BIOS ekranına giremiyorum, yeniden başlattığımda siyah ekranda kalıyor, normal başlattığımda ise açılıyor. Kablosuz klavye ve fare kullanıyorum bunun etkisi var mı bilmiyorum. Daha önce delete tuşu ile BIOS ekranına giriyordum. Desteğinizi rica ederim.

Tahmin edeyim: O kadar para verdiniz ama işlemciniz 1.nesil

3. Nesil bir işlemci, sorun BIOS ayarlarını karıştırmak oldu bence
Merhaba, yeni aldığım Turbox marka Allın One bilgisayarıma Windows 10 Pro kurdum, daha sonra Boot ayarları ile oynarken karıştırdım herhalde ve çoğu ayarı ENABLE yaptım. Şimdi tekrardan BIOS ekranına giremiyorum, yeniden başlattığımda siyah ekranda kalıyor, normal başlattığımda ise açılıyor. Kablosuz klavye ve fare kullanıyorum bunun etkisi var mı bilmiyorum. Daha önce delete tuşu ile BIOS ekranına giriyordum. Desteğinizi rica ederim.

Konu hakkında görüş bildirebilecek kimse yok mu?
BIOS pilini sökmek çare oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı