Turbox çok mu kötü?

https://www.letgo.com/tr-tr/i/orta-seviye-oyun-bilgisayari_d53743d0-c6d7-4dca-bb8b-d93538b7723d hocam bakın buldum şöyle basitinden parasının hakkını pek vermez ama attığınız sistemden daha iyidir Valorant 60-70 FPS oynatır diye tahmin ediyorum.

Hocam ama babam 1.500 TL alırım diyor ama alacağından da emin değilim kaldım böyle.

Arkadaşım Turbox kullanıyor 1 gün sonra kasayı açtı Ve bom diye ses geldi PSU patlamış Anakart gitmiş ekran kartının portu kırılmış bir kurtarabildiğimiz HDD oda 5000 RPM RAM ve egzoz fanı

Arkadaşım Turbox kullanıyor 1 gün sonra kasayı açtı Ve bom diye ses geldi PSU patlamış Anakart gitmiş ekran kartının portu kırılmış bir kurtarabildiğimiz HDD oda 5000 RPM RAM ve egzoz fanı
Peki alsam aldıktan sonra PSU yu eski kasamda ki PSU ile değiştirsem?

Evet. 20 FPS oynarsınız Valorant'ı.

20FPS falan değil yüksek grafiklerle 90 FPS bilmeden konuşma.
Arkadaşım Turbox kullanıyor 1 gün sonra kasayı açtı ve bom diye ses geldi PSU patlamış anakart gitmiş ekran kartının portu kırılmış bir kurtarabildiğimiz HDD oda 5000 RPM RAM ve egzoz fanı.

Bende de Turbox var 1,6 yıldır kullanıyorum sadece bir kere Windows çöktü oda büyütülecek bir şey değil.
i5 650 alma derim

20FPS falan değil yüksek grafiklerle 90 FPS bilmeden konuşma.

Bende de Turbox var 1,6 yıldır kullanıyorum sadece bir kere Windows çöktü oda büyütülecek bir şey değil.
Bilmeden konuşmak kolay. I5 650 işlemci, onboard grafik ile nasıl yüksekde 90 FPS alabilecek?

Ayrıca 11 senelik bir işlemci. Yani çöp.

İşlemcisi artık üretilmiyor bile. İkinci el sistem yani bu. Hatta tüm parçaları üretilmiyor desem yanlış olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…