Turbox H61C anakart alınır mı?

poyraz yok

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şimdi ben bir anakart almak istiyorum ama acaba bilgisayarıma uyar mı diye telaşlanıyorumç acaba RX 580 ekran kartına uyar mı ve bu anakart nasıl bir anakart güzel mi kötü mü? Yorumlarınızı bekliyorum.

ANAKART LİNKİ

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha uygun ve kalitelilerini 2.el bulabilirsin. Benim de eski sistemim bu şekildeydi anakart arızası yaşadığımda 2.el B75 chipset anakart almıştım.

Tarihi eser bir anakart ve aşırı pahalı. Neden böyle bir şey almak istiyorsunuz ki? Elinizdeki işlemci ve ram nedir yada var mı?

Berbat ötesi, DDR3 ve TPM 2.0 modülü yok. Anca Windows 10'da kullanılır. İşlemciniz ve bütçeniz nedir?

Bütçem 1500 lira.

Tarihi eser bir anakart ve aşırı pahalı. Neden böyle bir şey almak istiyorsunuz ki? Elinizdeki işlemci ve RAM nedir ya da var mı?

İşlemci Intel i5 3470 ve Turbox 2 tane 8 GB RAM RX 580 anakart.

Daha uygun ve kalitelilerini 2.el bulabilirsin. Benim de eski sistemim bu şekildeydi anakart arızası yaşadığımda 2.el B75 chipset anakart almıştım.
zaten şu anki anakartım pcwinmax b75 anakart daha iyisini istiyorum

Bütçem 1500 lira.

İşlemci Intel i5 3470 ve Turbox 2 tane 8 GB RAM RX 580 anakart.

Sahibinden üzerinden konumuzdaki ikinci el H61 anakartlara bakabilirsiniz.

1744133245922.png

Değiştirme sebebiniz nedir?

Bu anakart artık çok kirlendi ve çok kötü

Değiştirme sebebiniz nedir?

Ve PCWINMAX olması markalı bir anakart istiyorum.

Sahibinden üzerinden konumuzdaki ikinci el H61 anakartlara bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2465462

Peki bu anakart olur mu https://www.hepsiburada.com/asboard-h61-intel-1600mhz-ddr3-1155pin-matx-anakart-pm-HBC000005TK9M

Son düzenleme:
Mevcut anakartınız B75 imiş. Şahsen 1155 pin bir anakart için upgrade önermem. Kirlendiyse temizleyebilirsiniz. Bütçe toparlayabiliyorsanız DDR4 anakart+işlemci+RAM düşünebilirsiniz. Bunun dışında bana mantıklı gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı