Turbox H61C anakart Intel 3.nesil işlemcileri destekliyor mu?

Yiğit Korkmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Turbox'un kaliteli bir marka olmadığını biliyorum günü kurtaracak şekilde düşünüyorum 2.nesil ve 3.nesil işlemci pin sayıları aynı mesela ben Xeon E3 1220 V2 kullanacağım sonrasında i7 3770-3770k takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destekliyor. Nasıl biliyorsun dersen i3 3220 Kullandığımdan ve i7 3770i takarsın ama k ya gelince sistemi topla camdan aşağı at moduna getirebilir.

Hocam OC yapmayacaksanız bana göre 3770 ile arasındaki 200TL gibi bir farkı ödemek garip kalıyor. OC yapılırsada bu merdiven altı üretim marka basılma olayından dolayı içinde sağlam parçalar bulunmadığından hafif voltajla bile bana sistemi sıkıntıya sokar gibi geliyor. Ama OC denenebilir mi denenir.

Ve E1220 V2 alacaksan i7 3770'e geçmene gerek yok. İkisi de hemen hemen aynı performans.

Bir de hocam Xeon olan 4/4, i7 olan 4/8

Hocam OC yapmayacaksanız bana göre 3770 ile arasındaki 200TL gibi bir farkı ödemek garip kalıyor. OC yapılırsada bu merdiven altı üretim marka basılma olayından dolayı içinde sağlam parçalar bulunmadığından hafif voltajla bile bana sistemi sıkıntıya sokar gibi geliyor. Ama OC denenebilir mi denenir.

Hocam bir de asboard H61'e çıkartsam bütçeyi nasıl olr?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı