Rehber Turbox H61C BIOS Update ve yükleme işlemi

Açıkçası bu BIOS'u attıktan sonra ileride bir de Xeon 1230v2'yi OC olmadan(yapılmıyor zaten) açarsa uzun bir süre sistem almama gerek kalmaz artık.

arkadaşlar BIOS 'un tam olarak düzgün çalışabilmesi için BIOS atılırken SETUP Kısmında ;

Program All Blocks , Main BIOS Image , Boot Block , NVRAM ve Do Not Check ROM ID Seçili olarak Flash yapılması lazım​

Hocam teşekkürler öncelikle ama link silinmiş, son konularınızda bahsettiğiniz sitede bios var fakat ben şu anda ne biosa girebiliyorum ne flash bellek ile boot edebiliyorum. Amacım zaten biosu sıfırlamak pili çıkarıp taktım her şeyi denedim olmadı. Bu dosyaya ihtiyacım var.

Edit: @Murat5038 Hocam sizin bilginiz vardır. Şu anda turbox sitesinde bu anakarta ait bios mevcut fakat .bin uzantılı, .rom uzantılı dosya bulamıyorum ne yapabilirim. Konudaki link de ölü, arkadaş forumda aktif değil sanırım belki sizin bir yardımınız dokunabilir diye etiketledim.
@denizomer03 Hocam ben hala beklemedeyim bu arada imkanınız varsa ilgilenirseniz çok mutlu olurum bios'a ulaşamıyorum. CMOS reset falan her şeyi denedim olmadı. Turbox'un ilgili sitesindeki rom .bin uzantılı önyüklenebilir bellek hazırlayıp atamıyorum romu sizin konu başında eklediğiniz roma ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Link artık çalışmıyor.Linki güncelleyebilir misiniz? Yada yükleyen biri dosyaları paylaşabilir mi?
Tamam hocam ellerinize sağlık çok teşekkür ederim görüşürüz.
hocam inidrilen dosyayı paylaşabilir misiniz? link açılmıyor da

Merhaba hocam ZIP dosyasını paylaşabilir misiniz? Link ölü de

Açıkçası bu BIOS'u attıktan sonra ileride bir de Xeon 1230v2'yi OC olmadan(yapılmıyor zaten) açarsa uzun bir süre sistem almama gerek kalmaz artık.

Belirli kutucuklar yeşil olduktan sonra hepsi değil hocam

Ben kullanıyorum.

ZIP dosyasını paylaşabilir misiniz?

Hocam link ölü de ZIP dosyasını paylaşabilir misiniz Google Drive'daki eğer elinizde varsa.

Son düzenleme:
Arkadaşlar BIOS yükleme işlemini yeni konu üzerinden anlattım buraya göz atın.

hocam Esonic H61FHl Bios update bulabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…