Turbox H61C nasıldır?

Elinde 1155 pin işlemci yoksa alınmaz. Markası da güvenilir değil ve kalitesiz. Elinde 1155 pin işlemci varsa diğer markalara bakabilirsin. Yeni sistem içinse güncel modelleri öneririm. Sistem toplayacaksan konu açıp beni etiketlersen yardımcı olurum.

Turbox, Izoly gibi markalar çöp ama çoğu kişi neden çöp dediklerini bile söyleyemez, sadece sürü psikolojisine uyuyor. (Sözüm böyle yapanlara.)
Bomba hikayeside boş zaten.
Tam verim çalıştıramıyor sadece daha Turbox alıpta öleni görmedim ben şimdi gelipte biri bana Turboxu mu övüyorsun derse şaşırmam.

Ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz.

Hocam bende de aynı karttan varda bazıları 8 gb ram destekliyor diyor bazıları 16 gb desteklediğini söylüyor siz denediniz mi? Ona göre ram yükselticemde.

Bende de aynı anakarttan var bir SSD'si de Turbox markaydı bozuldu Hi-Level SSD aldım onun dışında anakart ile ilgili bir sorun yaşamadım sistem bir de Toshiba marka SSD vardı acaba bu kart SSD'leri zamanla bozdu mu bilmiyorum
Anakart H61C/B75 v.3.41 Intel Turbox.
RAM 16 GB i5 3470 Intel.

Hocam bende de aynı karttan varda bazıları 8 gb ram destekliyor diyor bazıları 16 gb desteklediğini söylüyor siz denediniz mi? Ona göre ram yükselticemde.
Benim ki 16 gb ram ayni aynı anakart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…