Turbox H61C nasıldır?

Turbox, Izoly gibi markalar çöp ama çoğu kişi neden çöp dediklerini bile söyleyemez, sadece sürü psikolojisine uyuyor. :D (Sözüm böyle yapanlara.)
Bomba hikayeside boş zaten.
Tam verim çalıştıramıyor sadece daha Turbox alıpta öleni görmedim ben şimdi gelipte biri bana Turboxu mu övüyorsun derse şaşırmam.

Hocam ben sistem toplarken fiyatı çok çok uygun diye aldım sorunsuz kullanıyorum. Çöp olabilir ama OC yapmayacaksanız ve BIOS güncelleme yapmayacağınızı bilerek alın ama DDR3 1600MHz ve 1155 pin tüm OC'siz işlemcileri takıp rahatça kullanabilirsiniz. Ama psuyuda kötü tutmayın.
Ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz.

Hocam ben sistem toplarken fiyatı çok çok uygun diye aldım sorunsuz kullanıyorum. Çöp olabilir ama OC yapmayacaksanız ve BIOS güncelleme yapmayacağınızı bilerek alın ama DDR3 1600MHz ve 1155 pin tüm OC'siz işlemcileri takıp rahatça kullanabilirsiniz. Ama psuyuda kötü tutmayın.
Hocam bende de aynı karttan varda bazıları 8 gb ram destekliyor diyor bazıları 16 gb desteklediğini söylüyor siz denediniz mi? Ona göre ram yükselticemde.

Bende de aynı anakarttan var bir SSD'si de Turbox markaydı bozuldu Hi-Level SSD aldım onun dışında anakart ile ilgili bir sorun yaşamadım sistem bir de Toshiba marka SSD vardı acaba bu kart SSD'leri zamanla bozdu mu bilmiyorum
Anakart H61C/B75 v.3.41 Intel Turbox.
RAM 16 GB i5 3470 Intel.

Hocam bende de aynı karttan varda bazıları 8 gb ram destekliyor diyor bazıları 16 gb desteklediğini söylüyor siz denediniz mi? Ona göre ram yükselticemde.
Benim ki 16 gb ram ayni aynı anakart

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı