Çözüldü Turbox H61C ses sürücüsü nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lokmancik

Hectopat
Daha fazla  
Bu anakart için ses driverini nerden bulurum, anakartın üstüne bakınca ALC861 yazıyor fakat hangisini denediysem olmadı, Technopat forumundaki HDA driverini da denedim olmadı, disketten yükle deyip HDA861X.inf seçerek kurulum yaparken de mavi ekran veriyor.

Bu anakart için ses driverini nereden bulurum, anakartın üstüne bakınca ALC861 yazıyor fakat hangisini denediysem olmadı, Technopat forumundaki HDA driverini da denedim olmadı, disketten yükle deyip HDA861X. İnf seçerek kurulum yaparken de mavi ekran veriyor.

Turbox'un ürünleri sorunlu deneme şansım oldu 1 yıl kadar kendi kendini değiştirttiren ürünler öyle diyeyim belli bir süre sonra gidiyorlar.

Benzer bir sorun ile bende karşılaşmıştım. Çözüm olarak mevcut ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip, daha sonra yeniden güncel sürümünü kurmayı dener misiniz? ( Sürücüyü kaldırırken güvenli moda girmenizi öneririm ve internet bağlantınız çevrimdışı olsun )
Ekran kartı sürücüsü kurulurken, ses sürücüsü de kurulması gerekiyor.

Hayır sorun donanımsal değil yazılımsal, format attıktan sonra driverlerin gitmesiyle ses driveri de gitti ve bir daha bulamıyorum.

Benzer bir sorun ile bende karşılaşmıştım. Çözüm olarak mevcut ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip, daha sonra yeniden güncel sürümünü kurmayı dener misiniz?
Ekran kartı sürücüsü kurulurken, ses sürücüsü de kurulması gerekiyor.
Deniyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı