Turbox H61C sistem için ekran kartı önerisi

emirhan ayazz

Femtopat
Daha fazla  
Evet anakartta çok yanlış yaptım ama ekran kartı alırken bare düzgün bir şey alayım dedim uyumlu ne alabilirim?

Sistem özellikleri.
4+4 8 GB RAM.
i3 2120 3.30 işlemci.
800 GB SSD.
AMD Radeon HD 5500 series 1GB ekran kartı.

@emirhan ayazz hocam aynı anakartı ben zamanında elden çıkarmıştım. Satılabilir yani Sahibinden'de falan, eğer isterseniz tabii. Anakart değişikliğine gitmek ister misiniz? Yoksa bu dandik anakartla mı devam edeceksiniz?

Hocam şu anlık o kadar bütçem yok ama değiştireceğim yakın zamanda büyük hata yaptım bunu alarak

@emirhan ayazz Hocam 3.5K bütçe demediniz mi? Çok rahat değiştirisiniz anakartı. Ama şöyle bir şey aklıma geldi mecburen RAM'lar da değişecek ve işlemci, anakart ve RAM kombinasyonunu da değiştirmek zorunda kalacaksınız.
3.5 a kadar bütçe varsa şu sistem 2.5 dan satılırsa elde 6k olur,o zaman 2.el düzgün bir şey yapılabilir.Yoksa şu sistemde o işlemci garanti değişicek o işlemciye maksimum rx550 takılır oda verimli çalışmaz 2 çekirdekli 10 yaşında i3 artık hiçbir vasfı yok.Ha illa bu sistemle devam edilicekse i7 2.nesil takılır + gtx 1060 koyulabilir fazlasıda önermem.Psu nun durumu nedir bilmiyorum yetmezse onunda masrafı çıkar.

Ya işlemci ve ekran kartı değiş. Minimum 1650 tak. Ya da rx470 al tak yoluna devam et.

Bence sat direkt hazır sistem al zamanla her parçayı değiştereceksin ekran kartı alacaksın örnek veriyorum PSU yetmeyecek bir bakacaksın işlemci düşük kalacak bir bakacaksın anakartı değiştirmen gerek falan falan sat yenisini al o üstüne ekleyeceğin parayı.

Sarı sitede sistemini sat 2 elden AMD Ryzen g serisi bir işlemci al o sistemi sattığın paraya 2 el AM4 soket anakart al 2x8GB RAM al 3200MHz mis gibi sistem gerekirse uzay montaj kullan bir süre sonra kasa al. Boşuna o sisteme yatırım yapma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı