Turbox H61C sistem uyku moduna girmiyor

Whitecloud

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bu anakartı aldım ve Windows 10 Home işletim sistemini kurdum. Şöyle bir durum var zbilgisayar bir türlü uyku moduma girmiyor, monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor. İnternetdeki bütün yazılanları yapmaya çalıştım hiçbiri olmadı. Acaba BIOS bölümünde bir ayar mı var ben bulamadım yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.

Merhaba, ben bu anakartı aldım ve Windows 10 Home işletim sistemini kurdum. Şöyle bir durum var zbilgisayar bir türlü uyku moduma girmiyor, monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor. İnternetdeki bütün yazılanları yapmaya çalıştım hiçbiri olmadı. Acaba BIOS bölümünde bir ayar mı var ben bulamadım yardım eder misiniz? Teşekkür ederim.

Yeni aldiysaniz bilgisayari kapata tikladiginizda aslinda uykuya alir siz kapali zannedersiniz. Bu hizli açilma diye geçer. Gorev yoneticisine girip bilgisayarinizin kac saat calistiğini gosteriyor ordna kontrol edin.

Öncelikle foruma hoş geldiniz. Turbox kelimesini görünce zaten hem bir güldüm hem de sizin için üzüldüm. Konuya gelirsek eğer arama çubuğuna güç seçenekleri yazın oradan uyku modu ayarlarını yapabilirsiniz. Uyku modunda kasanızın ışıkları yanabilir fakat aktif kullanım olmadığı için fanların çalışmaması gerekiyor. BIOS üzerinden Fast Boot özelliğini açabilirsiniz. Son olarak sürücülerinizi kontrol edin.

Not: Eğer ürün yeniyse iade edin dolandırılmışsınız.

Yeni aldiysaniz bilgisayari kapata tikladiginizda aslinda uykuya alir siz kapali zannedersiniz. Bu hizli açilma diye geçer. Gorev yoneticisine girip bilgisayarinizin kac saat calistiğini gosteriyor ordna kontrol edin.

Uyku ile kapat çok farklı uyku hizmetleri kapatmaz kapat hizmetleri kapatır ama CPU hala çalışır.

Sürücülerin hepsi olmalı bunun için el ile güncelleyin.

Sürücüleri güncelledim
Öncelikle foruma hoş geldiniz. Turbox kelimesini görünce zaten hem bir güldüm hem de sizin için üzüldüm. Konuya gelirsek eğer arama çubuğuna güç seçenekleri yazın oradan uyku modu ayarlarını yapabilirsiniz. Uyku modunda kasanızın ışıkları yanabilir fakat aktif kullanım olmadığı için fanların çalışmaması gerekiyor. BIOS üzerinden Fast Boot özelliğini açabilirsiniz. Son olarak sürücülerinizi kontrol edin.

Not: Eğer ürün yeniyse iade edin dolandırılmı.

Not: Eğer ürün yeniyse iade edin dolandırılmışsınız.

Hoşbulduk. Bende almış bulundum arkadaş kurbanı oldum. İade edemiyorum acaba BIOS'dan ayar kısmı nerede acaba.

Benim eski anakartım varken uyku moduna aldığımda monitör ve kasa kapanıyordu. Yeni anakartımda kasa çalışmaya devam ediyor.
Aldıktan sonra değil de alırken sorsaydınız keşke.

Evet haklısınız maalesef acemilik yaptım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı