Turbox H61C ve i5 2500'den sonra PC yavasladi

Yunusemryldrm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir onceki anakartim Gigabyte M68MTS2 iydi ve AMD Phenom 4X 965 islemci vardi sonra internetten Turbox H61C ve i5 2500 islemci aldim. Ardindan format da attim Windows Update'leri de yaptim eski islemci ile LoL'de 80-90FPS alirken yenisiyle 30-40 FPS aliyorum. Masaüstünde gezinirken yavas degil ama oyunlarda acayip yavasladi. Ekran kartı R7 240 2 GB, 8 GB RAM ve 350 watt PSU var. Yardım eder misiniz?

Arkadaşlar bir onceki anakartim Gigabyte M68MTS2 iydi ve AMD Phenom 4X 965 islemci vardi sonra internetten Turbox H61C ve i5 2500 islemci aldim. Ardindan format da attim Windows Update'leri de yaptim eski islemci ile LoL'de 80-90FPS alirken yenisiyle 30-40 FPS aliyorum. Masaüstünde gezinirken yavas degil ama oyunlarda acayip yavasladi. Ekran kartı R7 240 2 GB, 8 GB RAM ve 350 watt PSU var. Yardım eder misiniz?
Sadece LoL'de mi böyle durum?

Sadece LoL'de mi böyle durum?

Hayır her oyunda öyle hocam FPS'ler dusuk LoL'de hem drop yiyorum hem de FPS'ım aşırı dusuk her oyunda

Parçalarin driverlarini güncellermisiniz Windows Update'nin haricinde parcalarinda driverlari var bundan kaynaklida olabilir.
hocam anakartin drivrini chipseti falan indirmelimiyim marka turboxda kendi sitesi yok onu nasıl ındırcem?

Hayır her oyunda öyle hocam FPS'ler dusuk LoL'de hem drop yiyorum hem de FPS'ım aşırı dusuk her oyunda.

Hocam anakartin drivrini chipseti falan indirmeli miyim marka Turbox'da kendi sitesi yok onu nasıl ındırcem?

Konuda yazılım ismi veremiyorum sürücüleri otomatik güncelleyen yazılımlar var biraz araştırarak uygun olani bulup güncelleme yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı