Turbox için Vereceğim paraya değer mi?

İki arkadaşıma sordum. Birisi yaramaz deyip başka sistemler önerdi. Bu durumda bir arkadaşım PC`den anlamıyor oluyor. Hakkına girmeyelim 😆
Bunlardan anlayan arkadaşıma sorduğumda SSD olmadığı için vereceğin paraya yaramaz, onun dışında iyi olduğunu söyledi.
diğer arkadaşımın dediği gibi iyi olduğunu söyledi.

Sitede bu sorunun cevabını alabileceğin yüzlerce konu var : ( bir konuda bile Turbox önerilmiyor. Ben de pek anlamadığım için neden önerilmediğini sormuştum.
" 10 yıl önce çıkan parçaları koyup i7 diye milletin gözünü boyayıp satıyorlar. "
" Sistemde kullanılan işlemci 1. nesil, parçaları da bir o kadar kalitesiz. Maalesef para israfı oluyor böyle sistemler bu sebeplerden." diyorlar.
Ve şöyle de bir video var,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

illa ki alacağım diyorsan,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

turbox eğil ama, farklı deneme videosu var.

Son düzenleme:
Turbox mu? En sevdiğim firma. Hatta öyle ki Turbox'u döv diye oyun tasarladım. O arkadaşlarından bir daha bilgisayar konusunda tavsiye alma dostum. Sen sorunca bilmiş gibi gözükmek istediler gibi.

Keşke bütçe belirtseydin direkt yardımcı olurduk. Halen almadıysan bütçen nedir?
Gerek kalmadı.

Daha kaç kez Turbox ve Izoly bilgisayarlar hakkında konu açılacak bilmem fakat tüm konularda denildiği gibi millattan önceki işlemcilerle teknoloji sitelerinde C4 diye anılan sistem parçalarıyla olmaz bu iş. APU sistem bulabilirseniz alın daha iyi.

Ayrıca bu bilgisayarlar ile ilgili olan diğer konulara da bakmanız gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı