Turbox Izoly Dragos bilgisayar alınır mı?

Ellerinize sağlık hocam çok güzel bi konu. Şöylekı Asusun en eskı sistemi bile Turb*x'dan iyidir.

Keşke Blog Girdisi olarak yazsaydınız. Zaten gece açtığınız için upuzun yazı 30 dakika içinde muhtemelen tarihin tozlu sayfalarına karışacak.
Çok doğru. Katılıyorum. Konunun ölmemesi için konu sahibi imzasına ekleyerek konuya bir nefeslik daha oksijen verebilir. Konuya destek olmak için imzamıza eklersek tabii ki konu ömrü şu andaki tahmini ömürden çok çok daha uzun olacaktır.

PC hakkında bilgi sahibi olmayan insanlar alıyorlar genelde bu tür PC'leri. Onlar da genelde anne-babalar oluyor. Çocuk da çoğunlukla küçük olduğundan bilmiyor, iyi diyor.

Bu arada işlemci nesli hakkında bi' açıklık getireyim. Her eski nesil işlemci çöp değildir.

Bu işlemciyi kullandım. Isınma vey gürültü sorunu kesinlikle yok, bu konuda yanlış bilgi vermişsiniz. 6 yıllık termal macunla, egzoz fanı olmayan kasada bile tamtakır çalıştırmışlığım vardır. Ha iyi bir işlemci mi? Günümüze göre kesinlikle hayır. Dediğiniz diğer her şeye katılıyorum.

Katılıyorum. Örneğin i7-970 hala kullanılabilecek bir işlemci bana kalırsa. Tabii güzel bir soğutmanız olması lazım.

İşlemcilinin soğutmaya sağladı sıkıntı nm fazla olması hocam. Turbox termal macun diye 10 kuruşluk şeyler sürüp 50W soğutan soğutucular takıyorlar. Ortaya pek hoş şeyler çıkmıyor. Kullandığın bileşenler kaliteli ise sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…