Turbox Izoly Dragos bilgisayar alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
PUBG'yi 20 FPS oynatıyor arada sırada 40'a çıkıyor hem de donmadan daha ne be.

@277662 PC Hocası tam not vermiş bu bilgisayara arka planda güzel anlaşmalar dönüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Güzel yazı olmuş. Yanlız ilk nesil işlemciler zaten lehim ile geldiği için Delid istemez. Bence orayı düzelt

Oğlunu sevindirmek isteyen anne-babalar kısmında yüreğim bi' cız etti biliyor musun özellikle de "oğluma aldık memnunuz" yazan babaya ben her zaman verdiğim paranın kuruşuna kadar hak eden ürünleri almak isterim. Ben bile üzülüyorsam o ailelere bir de bilmeden benim aldığımı düşünün

Ne demek çocuk olmama rağmen Tur*oX den midem bulanıyor

O çocuğa gıcık oldum gidip bilgisayarın 5. nesil olduğunu iddia ediyor ve klavyenin dandikliğini dert ediyor. Ama bilmiyor ki aslında kaliteli bir C4 almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…