Turbox Izoly Dragos bilgisayar alınır mı?

O çocuğa gıcık oldum gidip bilgisayarın 5. nesil olduğunu iddia ediyor ve klavyenin dandikliğini dert ediyor. Ama bilmiyor ki aslında kaliteli bir C4 almış.
Harbiden 5.nesil gibi ama laptop işlemcisi. Laptop işlemcisine sevinen çocukta ilk defa gördüm bu arada.

APU sistem almak hem daha ekonomik olur hemde sıkıntı çıkarmayacağını bilmiş oluruz. İlerde ekran kartı da takılabilir. Böyle markalara para yedireceğime dışarı savururum daha iyi.

Böyle sistem almak yerine APU alınır ve sonradan GTX 1650 Super takılır. Çok da iyi performans alınır.

APU > Izoly, Turbox, dragos (bu değişmeyen kesin bir kuraldır.)
Ellerine sağlık faydalı konu.

APU sistem için Teknobiyotik tavsiye eder misin?

Instagram ya da DC verebilir misin bilgisayar donanımı hakkında pek bilgim yok yeni bir PC almak istiyorum yardımcı olabilir misin.

Instagram ya da DC verebilir misin bilgisayar donanımı hakkında pek bilgim yok yeni bir PC almak istiyorum yardımcı olabilir misin?
Buraya konu açarsan ve beni etiketlersen yardımcı olabilirim ki benden daha bilgili arkadaşlar çoktan yardımcı olacaklardır. Onun dışında gizliliğimi korumak amacıyla sosyal medya hesaplarımı paylaşmak istemem.

APU sistem için Teknobiyotik tavsiye eder misin?

Instagram ya da DC verebilir misin bilgisayar donanımı hakkında pek bilgim yok yeni bir PC almak istiyorum yardımcı olabilir misin.
Yeni konu açın yardımcı oluruz.

TurboX'tan da memnun olan insanları da artık, yani ne bileyim dünya dışına sürgüne yollamak lazım.

Aksi takdirde bunların başının altından daha kötü şeyler de çıkabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar şu videoyu izleyin 2.5 dk bütün konuyu kısaca özetliyor çok güldüm Ne olur izletin Turbox Izoly almak isteyenlere

Atom bilişim mahalle bilgisayarcısından da hallice.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim dedik çaldığım düdük bir "çocuk".

Benim bilgisayarımın markası İzoly. Şahsen gayet memnunum. Tek bişey hariç. Yüksek bütçeli olanlarda varmıdır bilmem ama bendeki 1.5 k fiyatı olan model. İçindeki fan biraz sesli çalışıyor. Mesela şuan canlı dersteyim. Fan sesi rahatlıkla duyuluyor. Oyun oynarken çok duymuyorsun sesini. Parçaların kalitesini soruyorsan. 1.5 k lık sistemde ne kadar kalite beklersen o kadar. Sistemin özellikleri şu :
İ5-3470
Hd2500
8Gb 1600mhz (yanlış hatırlıyom olabilir 1333 de olabilir)
Ssd yi yazmayı unutmuşum. 240 gb
Paranız varsa daha iyi bir şeyler alın. Bunu çokda tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…