TURBOX Knight Zen N R7 240 alınır mı?

Zephrion

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar donanımları hakkında pek bilgim yok. Babam bana şu ürünü gönderdi. Alınır mı? Ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim? Eğer alınmaz diyorsanız önerilere açığım.

Arkadaşlar bilgisayar donanımları hakkında pek bilgim yok. Babam bana şu ürünü gönderdi. Alınır mı? Ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim? Eğer alınmaz diyorsanız önerilere açığım.

2. el almaya çalış. Bu fiyatlara RX470-570 düşer. Bulamazsan GTX1050.

Bayağı da satıyormuş.

Screenshot_6.jpg

Eğer yeni nesil oyunları oynamak istiyorsanız r7 240 alınmaz. Sisteminizi ve bütçenizi belirtirseniz size daha uygun öneri alabilirsiniz.

Hem alınmaz hem de babanıza değerlendirmeler kısmını gösterin, fotoğraflı olanları. Bazı alıcılara GT730 göndermişler 240 yerine.

Bir de Knight zen yazmışlar ismi şekilli dursun diye. Yemin ederim yapmayacakları dümen yok satmak için. Fiyatı da aşırı abartı zaten. Alma sakın bununla 720p oyun bile oynanmaz. Çok eskidi artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı