Arkadaşlar bilgisayar donanımları hakkında pek bilgim yok. Babam bana şu ürünü gönderdi. Alınır mı? Ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim? Eğer alınmaz diyorsanız önerilere açığım.
TURBOX'dan uzak durun.Arkadaşlar bilgisayar donanımları hakkında pek bilgim yok. Babam bana şu ürünü gönderdi. Alınır mı? Ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim? Eğer alınmaz diyorsanız önerilere açığım.
Eğer yeni nesil oyunları oynamak istiyorsanız r7 240 alınmaz. Sisteminizi ve bütçenizi belirtirseniz size daha uygun öneri alabilirsiniz.Arkadaşlar bilgisayar donanımları hakkında pek bilgim yok. Babam bana şu ürünü gönderdi. Alınır mı? Ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim? Eğer alınmaz diyorsanız önerilere açığım.
Hem alınmaz hem de babanıza değerlendirmeler kısmını gösterin, fotoğraflı olanları. Bazı alıcılara GT730 göndermişler 240 yerine.Arkadaşlar bilgisayar donanımları hakkında pek bilgim yok. Babam bana şu ürünü gönderdi. Alınır mı? Ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim? Eğer alınmaz diyorsanız önerilere açığım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.