Turbox kulaklık alınır mı?

Hocam forumda geniş bir Arctis 3 hayranlığı var, konu açmaya gerek yok Arctis 3 önerileceğini biliyorum. Ben kulaklığımdan memnunum.:)
Anladım. Güle güle kullanın. Bu arada bu forumda Steelseries, Logitech öneriliyorsa insanların bir bildikleri vardır, kendilerini kanıtlamış markalar çünkü. Siz Turbox ve Everest markalı ürünleri biraz daha kullanın insanların neden kötülediğini anlayacaksınız, ben de kullandım memnun değildim mesela belirtmek isterim.

Anladım. Güle güle kullanın. Bu arada bu forumda Steelseries, Logitech öneriliyorsa insanların bir bildikleri vardır, kendilerini kanıtlamış markalar çünkü. Siz Turbox ve Everest markalı ürünleri biraz daha kullanın insanların neden kötülediğini anlayacaksınız, ben de kullandım memnun değildim mesela belirtmek isterim.
Markalar iyi değil demedim, sadece ne önerileceğinin farkındayım konu açmaya gerek yok dedim. Aldığım markanın muhteşem olmadığını biliyorum ana mesajda da belirttiğim gibi idareten aldığım bir şey zaten. Yine de teşekkür ederim yorumunuz için.

Hocam forumda geniş bir Arctis 3 hayranlığı var, konu açmaya gerek yok Arctis 3 önerileceğini biliyorum. Ben kulaklığımdan memnunum.:)
Arctis 3 ne alaka? Düşük bütçem var demişsiniz. Her ne kadar bütçe belirtmeseniz de linkte bulunan kulaklıktan dolayı 100 TL civarı olduğu anlaşılıyor. Neden insanlar Arcris 3 önersin ki? Ayrıca Arctis 3 çok iyi bir kulaklık bunun hayranlıkla bir alakası yok. Snopy, Turbox gibi markaların kötü ve önerilmeyen markalar olduğunu abartısız yıllardır herkes bas bas söylüyor. Benim de tecrübem var bu konuda. Kullandığınız kulaklık umarım uzun ömürlü olur ve size iyi bir denerim sunar ama hiç sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı