Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #11 Davut Ermiş dedi: Testlerde 50 derecenin üstüne çıkmadığını gördüm Genişletmek için tıkla... O arkadaş Turbox çöpüyle yapmamıştır testi.
Davut Ermiş dedi: Testlerde 50 derecenin üstüne çıkmadığını gördüm Genişletmek için tıkla... O arkadaş Turbox çöpüyle yapmamıştır testi.
D Davut Ermiş Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #12 Cingöz Recai dedi: Önemli olan test sonrası zaten. Kesinlikle uzak durun. Genişletmek için tıkla... Başka alabileceğim gt 1030 var ve 750 tl daha fazla sizce değermi
Cingöz Recai dedi: Önemli olan test sonrası zaten. Kesinlikle uzak durun. Genişletmek için tıkla... Başka alabileceğim gt 1030 var ve 750 tl daha fazla sizce değermi
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #13 dyingme dedi: Kart alınır da senin Psu acilen en az 350 watt yapman gerekir. Genişletmek için tıkla... Geldi bir ÇÖP Turbox kullanıcısı. Evet, o çöpü neden önerdin?
dyingme dedi: Kart alınır da senin Psu acilen en az 350 watt yapman gerekir. Genişletmek için tıkla... Geldi bir ÇÖP Turbox kullanıcısı. Evet, o çöpü neden önerdin?
caseyyy Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Geldi bir ÇÖP Turbox kullanıcısı. Evet, o çöpü neden önerdin? Genişletmek için tıkla... Sakin ol!!!!!
Hamza Ensar Sağlam dedi: Geldi bir ÇÖP Turbox kullanıcısı. Evet, o çöpü neden önerdin? Genişletmek için tıkla... Sakin ol!!!!!
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #15 Parayı denize atın yine de almayın. dyingme dedi: O işlemciyi hiç bilmiyorum ama sana sebep sunmadan bu kart alınmaz diyenleri dinleme, burası da cahil kaynıyor, soğutmaya gelince, kartın GPU ve RAM'leri şimdiki yeni nesiller gibi çok ısınmıyor, soğutması iyi görünüyor kartın. Genişletmek için tıkla... Esas siz bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın Turbox alıp ilk 2 ay dışında memnun olan 1 kişi dahi görmedim.
Parayı denize atın yine de almayın. dyingme dedi: O işlemciyi hiç bilmiyorum ama sana sebep sunmadan bu kart alınmaz diyenleri dinleme, burası da cahil kaynıyor, soğutmaya gelince, kartın GPU ve RAM'leri şimdiki yeni nesiller gibi çok ısınmıyor, soğutması iyi görünüyor kartın. Genişletmek için tıkla... Esas siz bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın Turbox alıp ilk 2 ay dışında memnun olan 1 kişi dahi görmedim.
D Davut Ermiş Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #16 ArthurMorgan33 dedi: Parayı denize atın yine de almayın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu vidyo sonrası almayı kesinleştirmiştim ama şuan kafam karıştı
ArthurMorgan33 dedi: Parayı denize atın yine de almayın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu vidyo sonrası almayı kesinleştirmiştim ama şuan kafam karıştı
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #17 Hamza Ensar Sağlam dedi: Geldi bir ÇÖP Turbox kullanıcısı. Evet, o çöpü neden önerdin? Genişletmek için tıkla... Ben Turbox kullanmıyorum, arkadaş bütçesine göre almaya karar vermiş özelliklerine bakıp yorumladım, sen ne biliyorsun da bu markaya çöp diyorsun?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Geldi bir ÇÖP Turbox kullanıcısı. Evet, o çöpü neden önerdin? Genişletmek için tıkla... Ben Turbox kullanmıyorum, arkadaş bütçesine göre almaya karar vermiş özelliklerine bakıp yorumladım, sen ne biliyorsun da bu markaya çöp diyorsun?
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 3 Haziran 2022 #18 dyingme dedi: Ben Turbox kullanmıyorum, arkadaş bütçesine göre almaya karar vermiş özelliklerine bakıp yorumladım, sen ne biliyorsun da bu markaya çöp diyorsun? Genişletmek için tıkla... Başkasının parasını çöpe attırmak hoşunuza gidiyor herhalde.
dyingme dedi: Ben Turbox kullanmıyorum, arkadaş bütçesine göre almaya karar vermiş özelliklerine bakıp yorumladım, sen ne biliyorsun da bu markaya çöp diyorsun? Genişletmek için tıkla... Başkasının parasını çöpe attırmak hoşunuza gidiyor herhalde.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #19 Davut Ermiş dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sonrası almayı kesinleştirmiştim ama şu an kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam azıcık kafanız varsa almayın, bu konuyla alakalı kaç tane konu açıldı onları da inceleyin.
Davut Ermiş dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sonrası almayı kesinleştirmiştim ama şu an kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam azıcık kafanız varsa almayın, bu konuyla alakalı kaç tane konu açıldı onları da inceleyin.
mavigezegen Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 755 Çözümler 2 3 Haziran 2022 #20 Turbox pişmanlıktır. almayınız efendim .d