Bu sistemi alabilirsiniz mesela bütçenizi aşıyor ama ileride rahatça güncelleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Power Boost marka kasa ve PSU kalitesiz.
Bu sistemi alabilirsiniz mesela bütçenizi aşıyor ama ileride rahatça güncelleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Evet sharkoon bir psu daha makule gelir belki ama itopyada bunu bulabildimPower Boost marka kasa ve PSU kalitesiz.
sistem topladım mesajlardan sonra kaybolmadım sadece hazır sistem acil lazımdıTurbox konusu açanlar, hep konuyu açtıktan sonra ortadan kayboluyor. Ben bu tür konuların troll olduğunu düşünüyorum.
sadece hazır sistem acil lazımdı bende sordum bilsem sormazdım.Alınır. Önümüzdeki savaş günlerinde çok işe yarar. Bir katkın olur.
Ekran kartı nerede?DRAX-APU4650/AMD RYZEN 5 PRO 4650G /8GB DDR4/480GB SSD/ Bilgisayar | ITOPYA
DRAX-APU4650/AMD RYZEN 5 PRO 4650G /8GB DDR4/480GB SSD/ Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DRAX-APU4650 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu sistem apu hocam yaEkran kartı nerede?
Heralde.Bu sistem apu hocam ya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.