Turbox R7240 alınır mı?

Güncel oyun oynamayı beklemiyorum, Dark souls 3, Fallout 4 gibi oyunlar 1024x768 Low 30FPS oynatsa yeter.
GT710 fiyatı düşük olup nasıl daha iyi performans veriyor.
Gt220 fazla eski, yanlış bir önerme. Özür dilerim.
GT 710 Fallout 4 1280x720 25 FPS civarı veriyor.Config ayarları ile oynayıp 30FPS'ı yakalarsın fakat RAM en az 4GB olması gerekiyor ve işlemci oyun için yetersiz kalabilir.

Hocam bana mantıklı geldi ama sizi bilemem bence.
Ekran kartınızı anakartınızı ve işlemcinizi 250-300 TL gibi bir fiyata satıp 100 TL bütçe artırıp.
Athlon 3000G ve A320 anakart alınabilir R7 240'dan 2 kat FPS verir.
PSU da yetebilir sistem daha az güç çeker.
(RAM masrafı da çıkacak boş verin o zaman ama düşünebilirsiniz)

Hocam bana mantıklı geldi ama sizi bilemem bence.
Ekran kartınızı anakartınızı ve işlemcinizi 250-300 TL gibi bir fiyata satıp 100 TL bütçe artırıp.
Athlon 3000G ve A320 anakart alınabilir R7 240'dan 2 kat FPS verir.
(RAM masrafı da çıkacak boş verin o zaman ama düşünebilirsiniz)
Bana kalsa gidip kasayı satıp yenisini toplayabiliriz ama ailem yapmıyor.

Bana kalsa gidip kasayı satıp yenisini toplayabiliriz ama ailem yapmıyor.
Anakartın chipset modeli aslında gayet iyi. 2-3. nesil Intel ișlemcileri destekliyor. Tam model verirsen Xeon destekleyip desteklemediğine bakabilirim.
İșlemcinin tek çekirdek performansı kötü olmadığı için yüksek olasılıkla oyunlar güzel çalışacak fakat droplar yaşayabilirsin. Darboğaz zaten kaçınılmaz fakat oyun düzgün çalıştıktan sonra sıkıntı yok ayarları fullersin.

Anakartın chipset modeli aslında gayet iyi. 2-3. nesil Intel ișlemcileri destekliyor. Tam model verirsen Xeon destekleyip desteklemediğine bakabilirim.
İșlemcinin tek çekirdek performansı kötü olmadığı için yüksek olasılıkla oyunlar güzel çalışacak fakat droplar yaşayabilirsin. Darboğaz zaten kaçınılmaz fakat oyun düzgün çalıştıktan sonra sıkıntı yok ayarları fullersin.
H61H2-M17.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım alacağım bu videoda almışlar ve sahte falan değil.

Son düzenleme:
Ucuz yollu bir kartmıș, ama önemli değil.
Bence I5 3470, i5 2500 arasından uygun olanı bulup Rx550 ile birleştirip hala kullanılabilir. RAM'i de en az 8 GB'a tamamlaman lazım.
Bunları toparlaman 1000TL'yi așmaz, karşılığında 720P Low'da olsa RDR2 oynatan bir sisteme sahip olabilirsin.
Sanırım alacağım bu videoda almışlar ve sahte falan değil.
Sahte olduğu falan yok, sadece güvenilmez bir marka olduğu için önermiyoruz.
Yoksa alır kullanırsın fakat bir yıl sonra fanı bozulur falan.

Ucuz yollu bir kartmıș, ama önemli değil.
Bence I5 3470, i5 2500 arasından uygun olanı bulup Rx550 ile birleştirip hala kullanılabilir. RAM'i de en az 8 GB'a tamamlaman lazım.
Bunları toparlaman 1000TL'yi așmaz, karşılığında 720P Low'da olsa RDR2 oynatan bir sisteme sahip olabilirsin.
Hocam RX550 alacak bütçem yok, işlemci için sonbahara kadar para biriktirebilirim.
RX550 darboğaz yapmaz mı?
Ram şuan 4GB ama 8 yapacağım.
Ben çalışan kadar yeni PC alma imkanım olmadığından en azından Upgrade ile daha iyi hale getirebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı