Turbox RAM 2x8 RAM alınır mı?

doclock4715

Hectopat
Arkadaşlar şu an masaüstü bilgisayarımda 4+2 GB RAM var. Ben bunu 8+8=16 GB RAM yapmak istiyorum. 2.el olarak 2 tane Turbox 8 GB, 1600MHz, DDR3, CL11, 1.5Volt RAM buldum. Benim RAM'lerim ise ekran görüntülerini alıp paylaştığım değerlere sahip. Benim sorum RAM'lerimi belirttiğim RAM'lerle değiştirmek bana ne kadar bir verim sağlar. Turbox markası hakkındaki yorumlar pek iyi değil ama RAM'ler için birkaç kişi alınabilir gibi demişti.

Dosya Ekleri

• ram 2.JPG
    ram 2.JPG
    48 KB · Görüntüleme: 86
  • ram1.JPG
    ram1.JPG
    45,9 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an masaüstü bilgisayarımda 4+2 GB RAM var. Ben bunu 8+8=16 GB RAM yapmak istiyorum. 2.el olarak 2 tane Turbox 8 GB, 1600MHz, DDR3, CL11, 1.5Volt RAM buldum. Benim RAM'lerim ise ekran görüntülerini alıp paylaştığım değerlere sahip. Benim sorum RAM'lerimi belirttiğim RAM'lerle değiştirmek bana ne kadar bir verim sağlar. Turbox markası hakkındaki yorumlar pek iyi değil ama RAM'ler için birkaç kişi alınabilir gibi demişti.
Bulaşmanı tavsiye etmem, bir kaç gün sonra elinde kalabilir.

Diğer ürünler ile arasında cidden büyük bir fiyat farkı varsa alınabilir. 30-40TL varsa üstüne koyup başka marka alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı