Çözüldü Turbox RX 580 Kod 43 hatasi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Turbox RX 580 sürücülerini yuklemeye çalıştığımda aygıt yöneticisinde sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu diyor. DDU ile driverlari 10 kere silip yükledim yine aynı sorun.

Kod 43 hatası %99 donanımsal sorun az çekmedim bu illetten.

Turbox RX 580 sürücülerini yuklemeye çalıştığımda aygıt yöneticisinde Sorun Bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu diyor. DDU ile driverlari 10 kere silip yükledim yine aynı sorun.

Kartı yeni mi aldınız?

Yani biriside çıkıp Turbox ekran kartı almayın demedi mi hocam? Yüzde doksan sebebi kartın donanımsal olarak sorunlu olması, eğer ki yeni aldıysanız iade edin ve o çöpten bir an önce kurtulun. Açtığınız konuyu gördüm, harcadığınız para resmen çöp olmuş, RX 6600 sistem fiyatına RX 580 üstelik Turbox almakta ne bileyim sağlık olsun.

Yani biriside çıkıp Turbox ekran kartı almayın demedi mi hocam? Yüzde doksan sebebi kartın donanımsal olarak sorunlu olması, eğer ki yeni aldıysanız iade edin ve o çöpten bir an önce kurtulun. Açtığınız konuyu gördüm, harcadığınız para resmen çöp olmuş, RX 6600 sistem fiyatına RX 580 üstelik Turbox almakta ne bileyim sağlık olsun.

Daha iyi toplayabilir miydim bilmiyorum monitör dahil olunca sıkıntı oluyordu evet kartı yeni aldim.

Neresinden bakarsan bak toparlayamazsın. Elindeki kartın ne doğru dürüst desteği ne de nette çözümü mevcut. Muhtemelen OEM ekran kartıdır. Aynı markanın OEM anakartı da mevcut.

Hatta şöyle söyleyeyim BIOS güncellemek için American Megatrends BIOS update yapmaya bile çalıştım ama nafile. Çünkü üreticisi bildiğin bir muamma. CPU-Z üzerinden bilgi almaya giriyorsun ve oradaki bölümlerin bazılarında "Üretici tarafından doldurulacaktır" yazıyor.
Driver destek için giriyorsun Atom Bilişim diye bir yer çıkıyor.

Yani demek istediğim kurtulabiliyorsanız karttan kurtulun derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı