Turbox sistem alınır mı?

Arkanı dön ve koş sakın arkana bakma.

Aman diyeyim hocam bende bu sistemi incelemiştim fakat üstüne ekleyip daha iyisini aldım paranıza yazık zaten özelliklere baktığım zaman kötü olduğu net bir şekilde anlaşılıyor. Bir işe yaramaz.

Şöyle konular görünce deliye dönüyorum kardeşim içindeki işlemci 10 yıllık çöp DDR3 ekran kartı desen GT 1030 gücünde o fiyata RX 6400 / GTX 1650 satılıyor kasa RGB diye milleti kazıklıyorlar mouse klavye monitör dandik kalitesiz.

Eğer gerçekten bilmiyorsan elindeki 2000 3000 tl yi yere atarak fakir biri alır belki diye daha güzel bişi yapmış olursun.

Eve soba almak isterseniz belki bakılabilir.

Ha bide cs nin gerçek hayat grafiklisini oynarsın biraz oynadıktan sonra kasa patlayacak ve engel olmaya çalışcaksın büyük macera.

Görür görmez size " bunumu alsam" dedirten olayı nedir? Bu gibi içinde 10 yıllık işlemci ile 10bin TL'ye satılıyor ve amaç keriz avlamak. Sizide avlayacaklarken konu açtınız neyse ki ama neden bu gibi sistemler satılıyor? RGB ve monitörmü sizi çekiyor anlamıyorum, nedenini açıklarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…