L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Aralık 2020 #71 _Chocomint dedi: Ban yemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor.
_Chocomint dedi: Ban yemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #72 _Chocomint dedi: Arkadaş ses vermiyor. Aldın mı almadın mı? @soganreis hala ses vermeyecekse troll konu büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... İhtimal var daha önce açtığı konuya bakarsak RX570'li sistemi var arkadaşın.
_Chocomint dedi: Arkadaş ses vermiyor. Aldın mı almadın mı? @soganreis hala ses vermeyecekse troll konu büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... İhtimal var daha önce açtığı konuya bakarsak RX570'li sistemi var arkadaşın.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 18 Aralık 2020 #73 SHER-LOCKED dedi: Ne yazdığını okuyamadım bile. İroni yapmaya çalışmış sanki ama okunamayacak kadar kötü yazmış. Genişletmek için tıkla... Bence ironi değildi. Ama ironi olduğunu umuyorum. Konu sahibi @soganreis ya konuyu açıp kaçtı. Yada ban yedi.
SHER-LOCKED dedi: Ne yazdığını okuyamadım bile. İroni yapmaya çalışmış sanki ama okunamayacak kadar kötü yazmış. Genişletmek için tıkla... Bence ironi değildi. Ama ironi olduğunu umuyorum. Konu sahibi @soganreis ya konuyu açıp kaçtı. Yada ban yedi.
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #74 yibos_755 dedi: Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hahahahaha XD.
yibos_755 dedi: Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hahahahaha XD.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Aralık 2020 #75 yibos_755 dedi: Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, ağlayarak iade ediyor olsaydı şu ana kadar ses gelirdi. Evet yeni aldım vesaire... Arkadaşın sesi çıkmıyor troll konu sanırım.
yibos_755 dedi: Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, ağlayarak iade ediyor olsaydı şu ana kadar ses gelirdi. Evet yeni aldım vesaire... Arkadaşın sesi çıkmıyor troll konu sanırım.
DellaPesco Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.914 Çözümler 45 Yer İç Anadolu 18 Aralık 2020 #76 Umarım ironidir. Ne olur ironu olsun ne olur...
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #77 soganreis dedi: Oyun hedefli bir bilgisayar aldım. Hedeflerim Valorant, CS:GO, Cyberpunk 2077, TA 5 tarzı oyunlar. Sizce nasıl bir bilgisayar?TURBOX Intel I7 8gb Ram 2tb Hdd 4gb Ekran Kartı 21,5'' Monitörlü Masaüstü Bilgisayar | Trendyol Genişletmek için tıkla... Teknoloji cahilleri alıyor sanırım böyle sistemleri. Yorumlara baktım hepsi olumlu.
soganreis dedi: Oyun hedefli bir bilgisayar aldım. Hedeflerim Valorant, CS:GO, Cyberpunk 2077, TA 5 tarzı oyunlar. Sizce nasıl bir bilgisayar?TURBOX Intel I7 8gb Ram 2tb Hdd 4gb Ekran Kartı 21,5'' Monitörlü Masaüstü Bilgisayar | Trendyol Genişletmek için tıkla... Teknoloji cahilleri alıyor sanırım böyle sistemleri. Yorumlara baktım hepsi olumlu.
EİVOR Decapat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 503 Çözümler 3 Yer Dortmund Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2020 #78 yibos_755 dedi: Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten üzüldüm troll konu değil ise resmen bu resmî dolandırıcılık.
yibos_755 dedi: Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Gerçekten üzüldüm troll konu değil ise resmen bu resmî dolandırıcılık.
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Aralık 2020 #79 _Chocomint dedi: Dediğim gibi, ağlayarak iade ediyor olsaydı şu ana kadar ses gelirdi. Evet yeni aldım vesaire... Arkadaşın sesi çıkmıyor troll konu sanırım. Genişletmek için tıkla... Umarım... Ben de zamanında böyle bir hata yaptım.
_Chocomint dedi: Dediğim gibi, ağlayarak iade ediyor olsaydı şu ana kadar ses gelirdi. Evet yeni aldım vesaire... Arkadaşın sesi çıkmıyor troll konu sanırım. Genişletmek için tıkla... Umarım... Ben de zamanında böyle bir hata yaptım.
MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 18 Aralık 2020 #80 Arkadaşlar, konu sahibi bilgisayarı almış imzasına özelliklerini yazmış.