Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor.Ban yemiş olabilir mi?
Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor.Ban yemiş olabilir mi?
Arkadaş ses vermiyor. Aldın mı almadın mı? @soganreis hala ses vermeyecekse troll konu büyük ihtimal.
Bence ironi değildi. Ama ironi olduğunu umuyorum. Konu sahibi @soganreis ya konuyu açıp kaçtı. Yada ban yedi.Ne yazdığını okuyamadım bile. İroni yapmaya çalışmış sanki ama okunamayacak kadar kötü yazmış.
Hahahahaha XD.Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor.
Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor.
Oyun hedefli bir bilgisayar aldım. Hedeflerim Valorant, CS:GO, Cyberpunk 2077, TA 5 tarzı oyunlar. Sizce nasıl bir bilgisayar?TURBOX Intel I7 8gb Ram 2tb Hdd 4gb Ekran Kartı 21,5'' Monitörlü Masaüstü Bilgisayar | Trendyol
Ya ban yedi ya da bu kadar yorumdan sonra ağlayarak iade etmeye çalışıyor.
Umarım... Ben de zamanında böyle bir hata yaptım.Dediğim gibi, ağlayarak iade ediyor olsaydı şu ana kadar ses gelirdi. Evet yeni aldım vesaire... Arkadaşın sesi çıkmıyor troll konu sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.