Şu anda kullandığım Corsair Spec Alpha'yı örnek alacağım.
Kasanın üstünde ve önündeki boşluklar hava alıyor, bir miktar tozun geçmesini de engelliyor. Aynı boşluk kasanın altında da var. Bu kasadaki hava akışının %20'si kadar hava alıyor mudur bahsettiğiniz kasa?
Eki Görüntüle 1351945
Kasanın üstünde ve önündeki boşluklar hava alıyor, bir miktar tozun geçmesini de engelliyor. Aynı boşluk kasanın altında da var. Bu kasadaki hava akışının %20'si kadar hava alıyor mudur bahsettiğiniz kasa?
Konuda herhangi bir karşılaştırma göremiyorum.
Kasanın iyi hava aldığını da söylemedim, sadece hava alabilecek yeri olduğunu kastettim, okuduğunuzu anlamanızda sorun var.
Üste çıkma çabanıza da hayran kaldım.
Konuda herhangi bir karşılaştırma göremiyorum.
Kasanın iyi hava aldığını da söylemedim, sadece hava alabilecek yeri olduğunu kastettim, okuduğunuzu anlamanızda sorun var.
Üste çıkma çabanıza da hayran kaldım.
Neredeyse hiç hava almayan kasayı eleştirenlere kör dediğiniz içindir belki? Güncel bir kasa gösterdim ki hava alan kasa nedir onu görün, hani biz körüz ya?
Neredeyse hiç hava almayan kasayı eleştirenlere kör dediğiniz içindir belki? Güncel bir kasa gösterdim ki hava alan kasa nedir onu görün, hani biz körüz ya?
Eki Görüntüle 1351945
Konuda bahsi geçen "dandirik" kasanın fiyatı 2500? Göz ardına al evet, daha iyi olur. Hava akışının olduğunu savunduğun kasada avcunun içi kadar boşluk var. Üstelik spec Alpha 1500 değil. Geçen sene 2. elden 500'e aldım.
Konuda bahsi geçen "dandik" kasanın fiyatı 2500? Göz ardına al evet, daha iyi olur. Hava akışının olduğunu savunduğun kasada avcunun içi kadar boşluk var. Üstelik Spec Alpha 1500 değil. Geçen sene 2. elden 500'e aldım.
Merhaba, kesinlikle alınmaz biliyorum fakat bunun içerisindeki parçaları çıkartıp sadece kasasına sistem dizmek mantıklı olur mu? 2500 TL bütçem var, dahasını aşamıyorum.
Merhaba, kesinlikle alınmaz biliyorum fakat bunun içerisindeki parçaları çıkartıp sadece kasasına sistem dizmek mantıklı olur mu? 2500 TL bütçem var, dahasını aşamıyorum.