Turbox sistemin sadece kasasını kullanmak

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 1.908
Kasa nereden hava alacak diyen arkadaşlara göz doktoruna gitmelerini öneriyorum, çünkü iki kenardaki boşlukları görememişler.

Sırf bir kasa için sistem alınmaz. Bütçenize göre daha iyi kasalar bulunabilir.
Şu anda kullandığım Corsair Spec Alpha'yı örnek alacağım.

1649272671544.png

Kasanın üstünde ve önündeki boşluklar hava alıyor, bir miktar tozun geçmesini de engelliyor. Aynı boşluk kasanın altında da var. Bu kasadaki hava akışının %20'si kadar hava alıyor mudur bahsettiğiniz kasa?

Eki Görüntüle 1351945
Kasanın üstünde ve önündeki boşluklar hava alıyor, bir miktar tozun geçmesini de engelliyor. Aynı boşluk kasanın altında da var. Bu kasadaki hava akışının %20'si kadar hava alıyor mudur bahsettiğiniz kasa?
Konuda herhangi bir karşılaştırma göremiyorum.
Kasanın iyi hava aldığını da söylemedim, sadece hava alabilecek yeri olduğunu kastettim, okuduğunuzu anlamanızda sorun var.
Üste çıkma çabanıza da hayran kaldım.

Kasa nereden hava alacak diyen arkadaşlara göz doktoruna gitmelerini öneriyorum, çünkü iki kenardaki boşlukları görememişler.
Bu şekilde giriş yaparsan cevap da alırsın.

Mübalağa dediğimiz bir kullanım var Türkçemizde.

Konuda herhangi bir karşılaştırma göremiyorum.
Kasanın iyi hava aldığını da söylemedim, sadece hava alabilecek yeri olduğunu kastettim, okuduğunuzu anlamanızda sorun var.
Üste çıkma çabanıza da hayran kaldım.
Neredeyse hiç hava almayan kasayı eleştirenlere kör dediğiniz içindir belki? Güncel bir kasa gösterdim ki hava alan kasa nedir onu görün, hani biz körüz ya? :D

Eki Görüntüle 1351945

Acayip şekilde toz topluyor Corsair Spec Alpha fakat hava akışı ideal.

1500 liralık kasayı örnek gösteriyorsun ancak konuda bahsi geçen kasa dandik bir şey.
Konuda bahsi geçen "dandirik" kasanın fiyatı 2500? Göz ardına al evet, daha iyi olur. Hava akışının olduğunu savunduğun kasada avcunun içi kadar boşluk var. Üstelik spec Alpha 1500 değil. Geçen sene 2. elden 500'e aldım. :D

Konuda bahsi geçen "dandik" kasanın fiyatı 2500? Göz ardına al evet, daha iyi olur. Hava akışının olduğunu savunduğun kasada avcunun içi kadar boşluk var. Üstelik Spec Alpha 1500 değil. Geçen sene 2. elden 500'e aldım. :D

2500 lira bir çöp tenekesine sırf kasası var diye verilmez, günah.

Merhaba, kesinlikle alınmaz biliyorum fakat bunun içerisindeki parçaları çıkartıp sadece kasasına sistem dizmek mantıklı olur mu? 2500 TL bütçem var, dahasını aşamıyorum.
Haha madem 2500tl bütçen var kasa için neden Turbox istiyorsun :D?.

Bunu tavsiye ederim.

Merhaba, kesinlikle alınmaz biliyorum fakat bunun içerisindeki parçaları çıkartıp sadece kasasına sistem dizmek mantıklı olur mu? 2500 TL bütçem var, dahasını aşamıyorum.

Merhaba sistemi incelediğimde işlemciyi güncellerseniz ekran kartıda takarsanız Valorant, ETS 2, Zula, CS:GO vb oyunları oynayabilirsiniz iyi günler.

İşemcinizi ve ekran kartınızı YouTube üzerinden aratarak oyun performans testlerini inceleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı