TURBOX sistemler nasıldır?

Kerem BABA

Centipat
i3 540 İşlemci + 8 GB DDR3 1333 MHz.

TURBOX H55M H 55 donanımları nasıl?

Bütçe olarak bana hitap eden donanımlar bunlar. Eğer alırsam da 1030 ekran kartı ya da R7 240 düşünüyorum. Sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hâlâ var mı bu TurboX'ler, Izoly'ler?

Sorduğun sistemdeki işlemci 2010 yılında üretilmiş bir işlemci. İyimser düşünerek ikinci el olmadığını varsayarsak bile 10 yıl önce kullanılan bir teknolojiyi günümüz uygulamalarına uyarlamak çok mümkün değil.

Daha somut bir örnek vermek gerekirse Samsung ilk Galaxy S serisi telefonunu 2010'da piyasaya çıkardı. Apple'ın da iPhone 4'ü o yıl üretildi. 4s değil bakın düz 4.

Almayın.

Para tuzağından başka bir şey değil. İlan başlıklarında müşteri çekmek için i5 i7 8gb gibi yüksek rakamlar yazıp göz boyuyorlar. İşin detayına inince parçaların tarihi eser niteliğinde olabileceğini görüyorsunuz. Onlara vereceğin paraya hazır toplama sistemler mevcut. Her bütçeye uygun sistemler de değişik sitelerde satılmakta. Onlara yönelmeni tavsiye ederim.

i3 540 İşlemci + 8 GB DDR3 1333 MHz.

TURBOX H55M H 55 donanımları nasıl?

Bütçe olarak bana hitap eden donanımlar bunlar. Eğer alırsam da 1030 ekran kartı ya da R7 240 düşünüyorum. Sizce nasıl?
Alırsın ama en küçük arızada birdaha ona uyumlu parça bulabilir misin emin değilim. Sen en iyisi Ryzen tabanlı hazır sistemlere bak.

P
Alırsın ama en küçük arızada birdaha ona uyumlu parça bulabilir misin emin değilim. Sen en iyisi Ryzen tabanlı hazır sistemlere bak.

eki 600 TL bandında öneriniz var mıdır ?
Hepinize teşekkür ederim peki bana 800 TL bandında anakart işlemci ve ram bulabilir misiniz ? veya direk parçaları yazailir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı