Merhaba daha 1 yıl önce SSD'yi aldıktan sonra burada konu açmıştım 1 yıl sonra tekrar açmıştım bugün yeni bir gelişme oldu galiba SSD yavaş yavaş ölmeye başlıyor. Windows açılış ekranında yüklenen ikon arada donuyor galiba bu ölme belirtisinin göstergesi.
1 yıl önceki açtığım konu.
www.technopat.net
11 Ekim 2022 de açtığım konu.
www.technopat.net
1 yıl önceki değer.
11 Ekim 2022 tarihindeki okuma yazma hız değerleri.
1 Kasım 2022 okuma yazma değerleri.
1 ay sonra aniden hız düşmüş bu neden oldu bilmiyorum galiba yavaş yavaş ölüyor fazla veri yazan birisi de değilim işin en garip yanı hala sağlık durumu %100 olarak gösteriyor.
Ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi yazdığım veri 500 GB olmadan yavaş yavaş ölme belirtisi gösteriyor ama sağlık neden düşmüyor anlamıyorum. Windows açılış ekranında arada sırada donmalar yapmaya başladı hızı neredeyse HDD değerlerine düşmek üzere ama açılış hızında pek sorun gözükmüyor normal SSD hızında açılıyor bu demek oluyor ki hala hayat var
Yorumlarda tahmin edin sizce hangi tarihde ölür ya da 128 GB başka bir SSD öneriniz var mı ve kronik sorunlu olmasın.
1 yıl önceki açtığım konu.
Turbox SSD okuma yazma hızı nasıl olmalı?
Merhabalar birkaç gündür Turbox SSD'yi kullanıyorum değerleri nasıl.
11 Ekim 2022 de açtığım konu.
1 yıllık Turbox SSD deneyimi
Merhaba, bundan 1 yıl önce Turbox SSD okuma ve yazma hızı nasıl olmalı diye konu açmıştım, herkes Turbox'u kötülemişti aman uzak durun dendi. Patlayan C4 gibidir dendi en fazla 6 ay ve 1 yıl dayanır diyenler oldu ama ölmedi hala SSD'yi kullanıyorum ve içerisinde Windows 11 kurulu kasma donma...
1 yıl önceki değer.
11 Ekim 2022 tarihindeki okuma yazma hız değerleri.
1 Kasım 2022 okuma yazma değerleri.
1 ay sonra aniden hız düşmüş bu neden oldu bilmiyorum galiba yavaş yavaş ölüyor fazla veri yazan birisi de değilim işin en garip yanı hala sağlık durumu %100 olarak gösteriyor.
Ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi yazdığım veri 500 GB olmadan yavaş yavaş ölme belirtisi gösteriyor ama sağlık neden düşmüyor anlamıyorum. Windows açılış ekranında arada sırada donmalar yapmaya başladı hızı neredeyse HDD değerlerine düşmek üzere ama açılış hızında pek sorun gözükmüyor normal SSD hızında açılıyor bu demek oluyor ki hala hayat var
Yorumlarda tahmin edin sizce hangi tarihde ölür ya da 128 GB başka bir SSD öneriniz var mı ve kronik sorunlu olmasın.