Turbox TX5977 sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan VC9
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 454
Önerdigin sistem var mıdır reis.
Valla bu hoşuma gitti
para çıkarsa
PHOENIX-9060XT / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL Radeon RX 9060 XT 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
baktıklarım bunlar kısa zamanlı baktım illaki daha iyilerini bulabilirsin ama en basitinden bunlar hoşuma gitti aynı fiyata 5060 var ama güçsüz kart bu bütçede rx 9060 xt almaya çalışırdım özellikle 16gb olan versiyonu ama bütçe baktıklarım 8 gb olan versiyonları.

Önerdigin sistem var mıdır reis.

Çevremde bilen birisi var denmez ondan buraya danışdım, önerdiğiniz sistem varsa diye yazmak istedim.

Aga attığın linklerde değişiklik yapmamı gerektiren parçalar varmıdır anlıyor musun o işlerden.
alın geçin direk hocam

alın geçin direk hocam
Spectrum Core | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com hocam bu incehsaptaki sistemlerde Freedos diyor windows yokmu demek istiyo sıkıntı çıkarır mı

Son düzenleme:
Spectrum Core | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com hocam bu incehsaptaki sistemlerde Freedos diyor windows yokmu demek istiyo sıkıntı çıkarır mı
windows anahtarı alıp kurarsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı