Herkese yorumları için teşekkürler peki hazır sistem olarak ne almalıyım? Trendyol, Hepsiburada, Amazon vb. Sitelerden alacağım.
Ama hangisi iyidir? Pek bilgim yok.
Hocam dediğim gibi Hepsiburada, Trendyol,Amazon bu 3 siteden alıcağım. Ailemden destek alıcam bu tür sitelere güvenmiyorlar.Oralardan alinmaz. Hemen zam gelmis ama yine alinir bu.
![]()
RKY / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocam dediğim gibi Hepsiburada, Trendyol, Amazon bu 3 siteden alacağım. Ailemden destek alacağım bu tür sitelere güvenmiyorlar.
Hocam gösterdim 12 bin lira altında toplu sistem yoktu pek içlerine sinmedi.Oralardan alinmaz, kazik. İyi bir ürün yok cunku. Ben goremiyorum. Gençer Gaming magazasi vardi sanirim, onu gosterin Google uzerinden.
Hocam gösterdim 12 bin lira altında toplu sistem yoktu pek içlerine sinmedi.
RKY / RYZEN 5 5500/ RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu benim hesabım pc den girdim.Hangisi?
RKY / RYZEN 5 5500/ RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu benim hesabım PC'den girdim.
Pahali mi dediler? Yapacak bir şey yok. Duzgun, parasini hak eden en iyi giris seviye bilgisayar. Bu fiyata giris seviye olur zaten. İkna etmen gerekiyor, diger alacagin seyler gercekten onunla kiyasla cok kotu.
Peki İtopya üzerinden alınır mı?
Peki bunu alırsam hangi oyunları oynarım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.