Turbox v Technopat: Ost albümü çıktı!

Amazing Jaagub

Centipat
Yer
Çikolatalı Süt Diyarı
Daha fazla  
Öncelikle bunu konu olarak açıyorum çünkü sadece hikayeyi okuyanların değil, hoşuna giden bir şey olursa herkes dinleyebilsin istedim.

Geçtiğimiz cuma günü @Aserd hocama yazdığı hikaye için bir ost sözü verdim. Ancak onun yerine, tüm hafta sonu üzerine uğraşıp her biri 1-2 dakikadan, 6 şarkılık bir albüm hazırladım.
@Aserd hocam ben yaparken çok eğlendim açıkçası. Umarım siz de beğenirsiniz. Şarkılar kısa olduğundan Loop'a alınabilir işler yaptığımdan emin olmaya çalıştım. Beğendiklerinizi kullanır, beğenmediklerinizi kullanmazsınız. Ama artık " ya işte benim de hikaye serimin bir albümü falan var yani çok da önemli değil açıkçası ehe" diyebilirsiniz.
Sizden tek bir ricam var; bu müzikleri kullanacağınız zaman bana bir kredit vermeniz. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi dinlemeler. Kulaklık tavsiye edilir.
Bunun üzerine bir de kullandığınız editlerin çok amatörce olduğunu fark ettim. Ve size bir logo hazırladım:

Başlıksız10_20210221002826.png

Indiana jones göndermesi yapmak istedim. Bu yüzden o kafada bir şeyler hazırladım. Technopat'ın T'si, Vs'nin V'si ve Turbox'un T'si.

Güle güle kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Birisi42 @ChaosBoost @Radian @Efeisot Kmr @Ali Pınar @Halaxsi @AXCHNEER @1.9 tdı.

Müzik bir eserin ölümsüzleştirilmesindeki en büyük parçadır bence.Hikayelerimiz aramızda kalsa bile bazen aklımıza bu güzel müzikler gelecek ve eskiyi hatırlayacağız sizin sayenizde.Çok teşekkür ederim hocam,beni inanılmaz duygulandırdınız.

Bu müziklerle birlikte başarabilirsem sesli kitap çıkarmayı deneyeceğim bende.

@Birisi42 @ChaosBoost @Radian @Efeisot Kmr @Ali Pınar @Halaxsi @AXCHNEER @1.9 tdı.

Müzik bir eserin ölümsüzleştirilmesindeki en büyük parçadır bence.Hikayelerimiz aramızda kalsa bile bazen aklımıza bu güzel müzikler gelecek ve eskiyi hatırlayacağız sizin sayenizde.Çok teşekkür ederim hocam,beni inanılmaz duygulandırdınız.

Önemli değil hocam bizim bir katkımız yok zaten hepsi sizin eseriniz elinize sağlık. Şarkı da güzelmiş elinize sağlık.

Bir şey değil hocam. Yeter ki doya doya kullanın siz. Hikayelerinizde başarılar. Çok güzel bir seriye imza attınız. Ben de bir parçası olmak istedim. İleride yeniden birlikte çalışma dileği ile :) Müziğe ihtiyacınız olursa tag'lemekten çekinmeyin.

Son düzenleme:
Öncelikle bunu konu olarak açıyorum çünkü sadece hikayeyi okuyanların değil, hoşuna giden bir şey olursa herkes dinleyebilsin istedim.

Geçtiğimiz cuma günü @Aserd hocama yazdığı hikaye için bir ost sözü verdim. Ancak onun yerine, tüm hafta sonu üzerine uğraşıp her biri 1-2 dakikadan, 6 şarkılık bir albüm hazırladım.
@Aserd hocam ben yaparken çok eğlendim açıkçası. Umarım siz de beğenirsiniz. Şarkılar kısa olduğundan Loop'a alınabilir işler yaptığımdan emin olmaya çalıştım. Beğendiklerinizi kullanır, beğenmediklerinizi kullanmazsınız. Ama artık " ya işte benim de hikaye serimin bir albümü falan var yani çok da önemli değil açıkçası ehe" diyebilirsiniz.
Sizden tek bir ricam var; bu müzikleri kullanacağınız zaman bana bir kredit vermeniz. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi dinlemeler. Kulaklık tavsiye edilir.
Bunun üzerine bir de kullandığınız editlerin çok amatörce olduğunu fark ettim. Ve size bir logo hazırladım:

Eki Görüntüle 890494

Indiana jones göndermesi yapmak istedim. Bu yüzden o kafada bir şeyler hazırladım. Technopat'ın T'si, Vs'nin V'si ve Turbox'un T'si.

Güle güle kullanın.

Müthiş.

Müzik bir eserin ölümsüzleştirilmesindeki en büyük parçadır bence. Hikayelerimiz aramızda kalsa bile bazen aklımıza bu güzel müzikler gelecek ve eskiyi hatırlayacağız sizin sayenizde. Çok teşekkür ederim hocam ,beni inanılmaz duygulandırdınız.

Hocam bu sezon çok farklı geçecek. İnanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı