Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 19 Aralık 2020 #61 Unaxpre dedi: Hepsiburada yorumlarini okudunuz mu peki? Genişletmek için tıkla... Ben okudum ve çok üzüldüm.
Unaxpre dedi: Hepsiburada yorumlarini okudunuz mu peki? Genişletmek için tıkla... Ben okudum ve çok üzüldüm.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 19 Aralık 2020 #62 Ya resmen gülmekten sandalyeden düştüm bu arada geçmiş olsun dikkat edin ev havaya uçar.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 19 Aralık 2020 #63 ChekovunPeruğu dedi: Eki Görüntüle 788972 Genişletmek için tıkla... Bu yorumu okurken ben de böyle tepki verdim.
ChekovunPeruğu dedi: Eki Görüntüle 788972 Genişletmek için tıkla... Bu yorumu okurken ben de böyle tepki verdim.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 19 Aralık 2020 #64 reddline dedi: Ve ilerde yükseltme yapacakmış. Adam diyor ki sadece eski nesil o biraz kötü ilerde yükseltirim. Yükseltmesi için tüm parçaları değişecek. Genişletmek için tıkla... Anakart benimle aynı yaşta galiba.
reddline dedi: Ve ilerde yükseltme yapacakmış. Adam diyor ki sadece eski nesil o biraz kötü ilerde yükseltirim. Yükseltmesi için tüm parçaları değişecek. Genişletmek için tıkla... Anakart benimle aynı yaşta galiba.
muleka40 Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 19 Aralık 2020 #65 reddline dedi: Ve ileride yükseltme yapacakmış. adam diyor ki sadece eski nesil o biraz kötü ileride yükseltirim. Yükseltmesi için tüm parçaları değişecek. . Genişletmek için tıkla... Anakart: Çöp. İşlemci: Kötünün çok az iyisi. Ekran kartı: Çöp. HDD: Çöp. PSU: Çöp. Kasa: Işıklı mışıklı efsane (!) Sistemin özeti.
reddline dedi: Ve ileride yükseltme yapacakmış. adam diyor ki sadece eski nesil o biraz kötü ileride yükseltirim. Yükseltmesi için tüm parçaları değişecek. . Genişletmek için tıkla... Anakart: Çöp. İşlemci: Kötünün çok az iyisi. Ekran kartı: Çöp. HDD: Çöp. PSU: Çöp. Kasa: Işıklı mışıklı efsane (!) Sistemin özeti.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 19 Aralık 2020 #66 reddline dedi: Ve ilerde yükseltme yapacakmış. Adam diyor ki sadece eski nesil o biraz kötü ilerde yükseltirim. Yükseltmesi için tüm parçaları değişecek. Genişletmek için tıkla... Gamepower bunu beğendi
reddline dedi: Ve ilerde yükseltme yapacakmış. Adam diyor ki sadece eski nesil o biraz kötü ilerde yükseltirim. Yükseltmesi için tüm parçaları değişecek. Genişletmek için tıkla... Gamepower bunu beğendi
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 19 Aralık 2020 #67 Silinen üye dedi: Ya resmen gülmekten sandalyeden düştüm bu arada geçmiş olsun dikkat edin ev havaya uçar. Genişletmek için tıkla... Sadece ev mi? Ülkeyi uçurur bu.
Silinen üye dedi: Ya resmen gülmekten sandalyeden düştüm bu arada geçmiş olsun dikkat edin ev havaya uçar. Genişletmek için tıkla... Sadece ev mi? Ülkeyi uçurur bu.
MilesEdgeworth Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 312 Çözümler 3 Yer Hiçlik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 19 Aralık 2020 #68 ChekovunPeruğu dedi: Eki Görüntüle 788972 Genişletmek için tıkla... Beğenmeyenlerin sayısı çok dikkat çekiyor, değil mi?
ChekovunPeruğu dedi: Eki Görüntüle 788972 Genişletmek için tıkla... Beğenmeyenlerin sayısı çok dikkat çekiyor, değil mi?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 19 Aralık 2020 #69 muleka40 dedi: Anakart: Çöp. İşlemci: Kötünün çok az iyisi. Ekran kartı: Çöp. HDD: Çöp. PSU: Çöp. Kasa: Işıklı mışıklı efsane (!) Sistemin özeti. Genişletmek için tıkla... İşlemci iğrencin de iğrenci. 1. nesil. 2006'da çıkmış .
muleka40 dedi: Anakart: Çöp. İşlemci: Kötünün çok az iyisi. Ekran kartı: Çöp. HDD: Çöp. PSU: Çöp. Kasa: Işıklı mışıklı efsane (!) Sistemin özeti. Genişletmek için tıkla... İşlemci iğrencin de iğrenci. 1. nesil. 2006'da çıkmış .
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 19 Aralık 2020 #70 MilesEdgeworth dedi: Beğenmeyenlerin sayısı çok dikkat çekiyor, değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu yorumları Turbox mu yazıyor acaba. iceffy dedi: İşlemci iğrencin de iğrenci. 1. nesil. 2006'da çıkmış . Genişletmek için tıkla... Kaç FPS alır CS:GO'da ?
MilesEdgeworth dedi: Beğenmeyenlerin sayısı çok dikkat çekiyor, değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu yorumları Turbox mu yazıyor acaba. iceffy dedi: İşlemci iğrencin de iğrenci. 1. nesil. 2006'da çıkmış . Genişletmek için tıkla... Kaç FPS alır CS:GO'da ?