Turbox Vakası

1608328286990.png

Oyun canavarı Turbox.

Turbox bile kendi markasını bu kadar övmüyor bence. Hatta bunu niye alıyorlar acaba? Diyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Turbox bile kendi markasını bu kadar övmüyor bence. Hatta bunu niye alıyorlar acaba? Diyorlar.

Bu işte iyi para var. Adamlar dinazorlar döneminden kalmış parçaları birleştiriyorlar ( işlemci mobil olduğu için uhu ile yapıştırıyorlar) 800 liraya yapıyorlar 3000 liraya satıyorlar. 2200 lira kâr. Oh mis gibi, bunların tuzağına ise teknolojiden bihaber insanlar kanıyor ne yazik ki.

Monitörü klavyesi mousesi varsa (benim gibi) şu an güzel bir APU alırım ben ama monitörüm VGA girişli ve VGA yavaş yavaş yok oluyor hatta oldu sayılır.

Olsaydı o sistemi almazdı diye düşünüyorum. VGA kalmadı artık yeni nesil giriş seviyesi kartlarda yuvası bile yok. Eski nesil kartlarda bulunuyor.

Turbox'tan daha mantıklıydı. İlerde ekran kartı takar keyfine bakardı. 3400G, 2x8 GB Ram, 3200 TL gibi fiyattı. Mecbur bütçe artıracaktı.

Bunun kasası, güç kaynağı, depolaması, anakartı vb. bilmiyorum 3400G, 2x8 GB RAM direkt 2000 TL sınırına dayanıyor. Üzerine monitör vb. eklersen fiyat iyice tırmanıyor. Bu bütçede toplayacağın sistem yükseltilebilir özelliklerini kaybeder. Turbox çöp orası ayrı ama diğer alternatif de pek parlak değil.

Bu işte iyi para var. Adamlar dinazorlar döneminden kalmış parçaları birleştiriyorlar ( işlemci mobil olduğu için uhu ile yapıştırıyorlar) 800 liraya yapıyorlar 3000 liraya satıyorlar. 2200 lira kâr. Oh mis gibi, bunların tuzağına ise teknolojiden bihaber insanlar kanıyor ne yazik ki.

Çok iyi iş ya bende bu işi yapacağım.

Tuolygos markasını kuruyorum firmamın adı hidrojen bilişim.

Intel 2 Duo
NVIDIA FX 5100.
2 GB RAM.
500 GB HDD.
Gamepower 100W PSU.
Gamepower ışıklı mışıklı kasa.
Toplam 1500 TL.

Çok iyi iş ya bende bu işi yapacağım.

Tuolygos markasını kuruyorum firmamın adı hidrojen bilişim.

Intel 2 Duo.
NVIDIA FX 5800.
2 GB RAM.
500 GB HDD.
Gamepower 100W PSU.
Gamepower ışıklı mışıklı kasa.
Toplam 1500 TL.

Hidrojen değil de " çernobil" bilişim olsa daha iyi olur adı😂

@reddline Bir şey demek istiyorum. Cidden göz boyama işini çok ileriye götürmüşler bu adamlar. Bilgisi sıfır olan birisinin tuzağa kapılması çok olası. Araştırmadan PC almak pişmanlıktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı