Bu konuyla ilgili sayılabilecek ben de bir konu başlığı açtım izoly marka iki tane güzel görünen bilgisayar buldum. Ancak, neden bu markaya karşı bu kadar çok tavır olduğunu anlayamadım. Bazı bilgisayarlarının işlemci nesillerinin çok eski olduğu aşikar ama yeni olanlar da kötü müdür?
Adı i7 fakat birinci nesil ve bu günün i3'ünden daha düşük performanslı bilgisayarlar pentinum+gtx1050 yada gtx1050ti lı bir sistem toplamanızı tavsiye ederim.
Adı i7 fakat birinci nesil ve bu günün i3'ünden daha düşük performanslı bilgisayarlar pentinum+gtx1050 yada gtx1050ti lı bir sistem toplamanızı tavsiye ederim.
İlk başta düşünülebilir geldi fakat itopyanın sahibinin attığı bir Instagram story'si aklıma geldi sizin ilacınız bu sistemdir hem daha performanslı hem daha ucuz hem daha kaliteli hemde klavye mouse kulaklık ve monitörle geliyor.
Dediğinizi uygulamaya çalıştım gerçekten çok daha performanslı bir bilgisayar oluşturdum ancak fiyatın uzaktan yakından alakası yoktu. Sanırım ben pek beceremedim. Intel işlemci ve Nvidia uyumlu siz benzer fiyatlarda bir bilgisayar olusturabilirseniz gönderir misiniz?