Turbox ve İzoly sistemler alınır mı?

Leomando

Hectopat
Katılım
7 Kasım 2019
Mesajlar
84
Yer
Tel Aviv
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar meraklısı
N11, Hepsiburada gibi sitelerde ucuza monitörlü PC'ler var. Hani orta segment oyunlar için LOL, CS:GO falan işte alınır mı, değer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyla ilgili sayılabilecek ben de bir konu başlığı açtım izoly marka iki tane güzel görünen bilgisayar buldum. Ancak, neden bu markaya karşı bu kadar çok tavır olduğunu anlayamadım. Bazı bilgisayarlarının işlemci nesillerinin çok eski olduğu aşikar ama yeni olanlar da kötü müdür?

Aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Adı i7 fakat birinci nesil ve bu günün i3'ünden daha düşük performanslı bilgisayarlar pentinum+gtx1050 yada gtx1050ti lı bir sistem toplamanızı tavsiye ederim.
Cevabınız için çok teşekkürler ancak benim bulduğum bilgisayarın işlemcisi i5 ve 7. Nesil. Incelerseniz müteşekkir olurum.

 
Cevabınız için çok teşekkürler ancak benim bulduğum bilgisayarın işlemcisi i5 ve 7. Nesil. Incelerseniz müteşekkir olurum.


İlk başta düşünülebilir geldi fakat itopyanın sahibinin attığı bir Instagram story'si aklıma geldi sizin ilacınız bu sistemdir hem daha performanslı hem daha ucuz hem daha kaliteli hemde klavye mouse kulaklık ve monitörle geliyor.

 
Bu tür sistemlerden mümkün oldukça uzak durun. O vereceğiniz fiyatlara kendiniz toplasanız çok daha performanslı sistemler ortaya çıkar.
Dediğinizi uygulamaya çalıştım gerçekten çok daha performanslı bir bilgisayar oluşturdum ancak fiyatın uzaktan yakından alakası yoktu. Sanırım ben pek beceremedim. Intel işlemci ve Nvidia uyumlu siz benzer fiyatlarda bir bilgisayar olusturabilirseniz gönderir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı