Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #11 psikolojimbozuldu dedi: Özelliklerin bilincindeyse oyun oynamayacaksan alabilirsin ama kalkıp i5 ilk nesil PC de oyun oynaman imkansız. Genişletmek için tıkla... Bence hiç alınmasın. Güç kaynakları patlak bomba.
psikolojimbozuldu dedi: Özelliklerin bilincindeyse oyun oynamayacaksan alabilirsin ama kalkıp i5 ilk nesil PC de oyun oynaman imkansız. Genişletmek için tıkla... Bence hiç alınmasın. Güç kaynakları patlak bomba.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #12 Achlyis dedi: Gerçekten merak ediyorum, o adamın söylediklerine inanıp Turbox alan var mı diye. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım geçen sene Izoly almıştı valla memnunmusun diye sorduğumda çok memnunum dedi bide direksiyon seti koymuştu her gün Tırla story atıyodu.
Achlyis dedi: Gerçekten merak ediyorum, o adamın söylediklerine inanıp Turbox alan var mı diye. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım geçen sene Izoly almıştı valla memnunmusun diye sorduğumda çok memnunum dedi bide direksiyon seti koymuştu her gün Tırla story atıyodu.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #13 davidlaid dedi: Gayet de oynar. GeForce NOW'dan. Genişletmek için tıkla... Bence ironi yapıyorsunuz. Yapıyorsunuz değil mi?
davidlaid dedi: Gayet de oynar. GeForce NOW'dan. Genişletmek için tıkla... Bence ironi yapıyorsunuz. Yapıyorsunuz değil mi?
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #14 Achlyis dedi: Bence ironi yapıyorsunuz. Yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ordan Oynar işte parası yoktur belki .
Achlyis dedi: Bence ironi yapıyorsunuz. Yapıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ordan Oynar işte parası yoktur belki .
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 1 Mayıs 2023 #15 Ney Turbox ve İzoly mi? ben kaçar...
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 1 Mayıs 2023 #16 Achlyis dedi: Turbox u savunan bir YouTube kanalı vardı, aklıma o geldi Genişletmek için tıkla... Arada youtube girer turbox aldım diye aratır son yüklenenleri izlerim, çok eğlenceli adamların benim işimi görüyo ya diyişi
Achlyis dedi: Turbox u savunan bir YouTube kanalı vardı, aklıma o geldi Genişletmek için tıkla... Arada youtube girer turbox aldım diye aratır son yüklenenleri izlerim, çok eğlenceli adamların benim işimi görüyo ya diyişi
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #17 298784 dedi: Arada youtube girer turbox aldım diye aratır son yüklenenleri izlerim, çok eğlenceli adamların benim işimi görüyo ya diyişi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Paranın kölesi dedikleri bu olsa gerek.
298784 dedi: Arada youtube girer turbox aldım diye aratır son yüklenenleri izlerim, çok eğlenceli adamların benim işimi görüyo ya diyişi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Paranın kölesi dedikleri bu olsa gerek.
Avenged Picopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 746 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #18 Achlyis dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Paranın kölesi dedikleri bu olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Tam bu videoyu atmayı planlıyordum. Rehber güzel olmuş, eline sağlık. Bundan sonra takip listemdesin Ek olarak alınmayacak markalara Zeiron, Aizen, Dragos eklenebilir.
Achlyis dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Paranın kölesi dedikleri bu olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Tam bu videoyu atmayı planlıyordum. Rehber güzel olmuş, eline sağlık. Bundan sonra takip listemdesin Ek olarak alınmayacak markalara Zeiron, Aizen, Dragos eklenebilir.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #19 O parayı ihtiyacı olan biri istese vermezler ama bunları alarak çöpe atarlar.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #20 Avenged dedi: Tam bu videoyu atmayı planlıyordum. Rehber güzel olmuş, eline sağlık. Bundan sonra takip listemdesin Ek olarak alınmayacak markalara Zeiron, Aizen, Dragos eklenebilir. Genişletmek için tıkla... Yakında oda gelir yyildirayy dedi: O parayı ihtiyacı olan biri istese vermezler ama bunları alarak çöpe atarlar. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle.
Avenged dedi: Tam bu videoyu atmayı planlıyordum. Rehber güzel olmuş, eline sağlık. Bundan sonra takip listemdesin Ek olarak alınmayacak markalara Zeiron, Aizen, Dragos eklenebilir. Genişletmek için tıkla... Yakında oda gelir yyildirayy dedi: O parayı ihtiyacı olan biri istese vermezler ama bunları alarak çöpe atarlar. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle.