D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2020 #71 Adrian Shephard dedi: Sanırım trollsün sen. Yoksa ilk sorduğun sorunun tersine gitmezsin ikinci sayfadan beri. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni bir PC alma konusunda bilgi sahibi olmak için.
Adrian Shephard dedi: Sanırım trollsün sen. Yoksa ilk sorduğun sorunun tersine gitmezsin ikinci sayfadan beri. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni bir PC alma konusunda bilgi sahibi olmak için.
Adrian Shephard Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 350 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450M-A PRO MAX CPU: AMD Ryzen 5 5600 GPU: Inno3D RTX 4060 Fare: Logitech G203 Klavye: MSI GK20 Vigor Kulaklık: HyperX Cloud Stinger Core SSD: Netac AKJHG77278 500 GB + Kingston A400 SSDNow 500 GB + Crucial BX500 240 GB Monitör: ViewSonic VX2428 Cinsiyet Erkek Meslek Yaşamak 25 Aralık 2020 #72 DGDev dedi: Hayır yeni bir PC alma konusunda bilgi sahibi olmak için. Genişletmek için tıkla... O zaman bütçe ver biz toplayalım.
DGDev dedi: Hayır yeni bir PC alma konusunda bilgi sahibi olmak için. Genişletmek için tıkla... O zaman bütçe ver biz toplayalım.
Palamutkafali Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Organizasyon sorunlusu 25 Aralık 2020 #74 Çocuk oturmuş 1 saattir kaç kişiyle dalga geçiyor hahahahahaha
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #75 Bu konu nasıl 8 sayfa uzayabilir? konu sahibi troll herhalde.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2020 #76 Adrian Shephard dedi: O zaman bütçe ver biz toplayalım. Genişletmek için tıkla... Değişkenlik gösteriyor. Forumdaki sistem toplamalarınada baktım. En iyisi biraz daha bilgi sahibi olmak.
Adrian Shephard dedi: O zaman bütçe ver biz toplayalım. Genişletmek için tıkla... Değişkenlik gösteriyor. Forumdaki sistem toplamalarınada baktım. En iyisi biraz daha bilgi sahibi olmak.
altinordulu1337 Picopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 586 Çözümler 2 Yer M'era Luna Festival Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #77 DGDev dedi: Hayır yeni bir PC alma konusunda bilgi sahibi olmak için. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu aç o zaman. Bütçe falan belirt, ona göre yardımcı olunur. Bu konu patladı artık. Ciddi isen. Trollsündür de neyse.
DGDev dedi: Hayır yeni bir PC alma konusunda bilgi sahibi olmak için. Genişletmek için tıkla... Yeni bir konu aç o zaman. Bütçe falan belirt, ona göre yardımcı olunur. Bu konu patladı artık. Ciddi isen. Trollsündür de neyse.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #78 Herkes önyargılı davranmış arkadaşlar Tsk'ya katılmak için 1'e 1. oyun için pek önermiyorum!
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 25 Aralık 2020 #79 DGDev dedi: Değişkenlik gösteriyor. Forumdaki sistem toplamalarınada baktım. En iyisi biraz daha bilgi sahibi olmak. Genişletmek için tıkla... Trollsun uzatma. Mizah seviyen de yerlerde.
DGDev dedi: Değişkenlik gösteriyor. Forumdaki sistem toplamalarınada baktım. En iyisi biraz daha bilgi sahibi olmak. Genişletmek için tıkla... Trollsun uzatma. Mizah seviyen de yerlerde.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2020 #80 altinordulu1337 dedi: Yeni bir konu aç o zaman. Bütçe falan belirt, ona göre yardımcı olunur. Bu konu patladı artık. Ciddi isen. Trollsündür de neyse. Genişletmek için tıkla... Hayır.
altinordulu1337 dedi: Yeni bir konu aç o zaman. Bütçe falan belirt, ona göre yardımcı olunur. Bu konu patladı artık. Ciddi isen. Trollsündür de neyse. Genişletmek için tıkla... Hayır.