Turbox Wideangel monitör alınır mı?

Son düzenleme:
Turbox neden sevilmiyor. Ben daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum ama Turbox tavisye eden görmedim.

Kablosundan vidasına kadar her şeyiyle kalitesiz ve ucuz malzeme kullanan bir marka. Bu yüzden önerilmiyor, ayrıca ürünlerinde insanları kandırmaya çalışıyorlar ve bu da sevilmemesinin bir başka sebebi.

Turbox neden sevilmiyor. Ben daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum ama Turbox tavisye eden görmedim.
Bu çok genel bir soru. Kasalarında genelde sertifikasız dandik PSU, fason, bazılarında kullanılmış ve eski nesil parçalar bulunuyor. Monitörlerinin de çoğu fason. Bildiğim kadarıyla bu konudaki monitörde Rampage’in üretimi. Sadece tek fark üzerine Turbox markasını basmaları. Durum bu şekilde. Bir sorun ile karşılaşsanız muhattap bulamayacağınız bir firma.

Turbox yeni bir marka mı arkadaşım? Yıllardır piyasada dandik ürünleri geziyor. 6-14 yaş arası bilgisiz çocukların "AAA klavye mouse monitör veriyor, fiyatı çok ucuz" diyerek aldığı saçma ürünler. Aynı fiyata çok daha performans veren bir sistem bulursun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı