I ibram pro Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Turbox work Team H16C anakart almak istiyorum fakat Intel i3 2100 destekler mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2025
Arkadaşlar Turbox work Team H16C anakart almak istiyorum fakat Intel i3 2100 destekler mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.373 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 19 Şubat 2025 #2 @ibram pro Uyumludur hocam. Anakartın 2. ve 3. nesil işlemci desteği var. Turbox work Team H16C anakart için işlemci ve GPU önerisi Turbox work Team H16C anakart alacağım fakat hangi işlemciyi alsam da uyar karar veremedim. İşlemci Intel i3 almayı düşünüyorum fakat olur mu bilmiyorum. Bir de ekran kartı önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. www.technopat.net Artı 0 Eksi
@ibram pro Uyumludur hocam. Anakartın 2. ve 3. nesil işlemci desteği var. Turbox work Team H16C anakart için işlemci ve GPU önerisi Turbox work Team H16C anakart alacağım fakat hangi işlemciyi alsam da uyar karar veremedim. İşlemci Intel i3 almayı düşünüyorum fakat olur mu bilmiyorum. Bir de ekran kartı önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler. www.technopat.net