Turbox, Zeiron kullanılır mı?

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, hep böyle görüyorum Zeiron Turbox falan ekran ile birlikte uygun gibi gözüküyor ama yorumlarda görünen o ki iyi bir tercih değilmiş bende sizlere danışmak istiyorum, 5000TL-VE zamanla yükseltme bileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba dostlar, hep böyle görüyorum Zeiron Turbox falan ekran ile birlikte uygun gibi gözüküyor ama yorumlarda görünen o ki iyi bir tercih değilmiş bende sizlere danışmak istiyorum, 5000TL-VE zamanla yükseltme bileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Uygun değil,alınmaz.Yorumlarda hep olumlu 5 ay sonra çöp oluyor.Düşük değerlendirme ve sonradan değerlendirme yapanların yorumlarını görebilirsiniz.

5000 TL bütçe ile en doğrusu ikinci eli kurcalamak olur. AMD kanadında AM4 soket ve DDR4'e yönelirsen yükseltmeye en açık seçenek olur. Ucuz işlemci + ucuz ekran kartı veya direkt APU dizilebilir.
Bütçeyi yükselte bilirim sorun yok önerileriniz beklediğimi belirttim teşekkürler

O bilgisayarlarla yükseltme yapamazsın. Tüm parçaları 1 kere kullanmaya uygun. Yükseltme yapmak istemeseniz bile almamanız gereken markalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı