Turgineer'ı bilen var mı?

Nedense tüm interneti ele geçirmiş adam.
Eskiden YouTube'da "Her yerdesin" derlerdi. Sanırım artık alıştılar.
Turgineer'ı bilen, izlemiş olan ve hala yaşadığını düşünen onu bu sitede görmüş olan var mı?
Fotoğrafı bu:
Eki Görüntüle 531650
Bilinmek ne güzel his.

Video atmaktan çok yorum atmaya odaklandım sanırım. Bu sıralar Portal 2'yi bitirmiştim. Portal, Half-Life 1: Source'u da bitireyim, uzaktan eğitim filan araya girince aklımdan çıkmış. Ne zaman video getirebilirim emin değilim ancak kalite baya düşücek. Oldukça iyi görünen "but Turgineer Edition" serimdeki animasyon bana ait değil, Valve'ın hazır animasyonlarının troll versiyonu sadece, buda maxsimum 6 video sonra kalite zaten düşücek demek oluyor.

Yeni video atmayı deneyeceğim. Eğer kare kare videolar azda olsa beğenilirse daha kolay video yaparım. Programdaki çalışma kamerasını hareket ettirince 5.7 FPS alıyorum, üstelik hareket ettirme konusunda hiç iyi değilim.

Son düzenleme:
Tamaaaam peki bana Discord'unu verir misin eklerim.

Turgineer'ı bilen, izlemiş olan ve hala yaşadığını düşünen onu bu sitede görmüş olan var mı?

Bu arada yeniyim o yüzden linç etmeyin.

Fotoğrafı bu:

Eki Görüntüle 531650
Kendisiyle 12 senedir arkadaşız ve şuana kadar hep aynı okul ve hep aynı sınıftaydık. Okulda veya başka yerde görmüyormuşum gibi intarnettede hep görüyorum.

Konsept değiştirip "Shitpost" atabilirsin. Hem donanım istemiyor hem de çok kolay bir şekilde yaratıcı bir video oluşturabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…