- Makaleler
- 3
Üstteki bilgileri okuyamıyorum çok küçük olduğu için. Bilgisayardan atma şansınız var mıdır?Şifre o kadar uzun değil zaten 10 haneli kendisi yıldız şeklinde gösteriyor.
Üstteki bilgileri okuyamıyorum çok küçük olduğu için. Bilgisayardan atma şansınız var mıdır?Şifre o kadar uzun değil zaten 10 haneli kendisi yıldız şeklinde gösteriyor.
Şu an arayüze giriş yapamıyorumÜstteki bilgileri okuyamıyorum çok küçük olduğu için. Bilgisayardan atma şansınız var mıdır?
Telefondan giriş yaptığınız içindir. Oradan çıkış yapın.Şu an arayüze giriş yapamıyorum
Telefondan giriş yaptığınız içindir. Oradan çıkış yapın.
@Jorquen ben ilk kurulum yaparken kullanıcı adı ve şifre ayarlarını yapmasam da sinyal geliyordu ve hız ve sinyal vs. bilgileri modem arayüzünden bulunuyordu. Sanırım şu an size sinyal gelmiyor. Tüm ayarlar doğru gibi gözüküyor.
@ItsAllGoodman hocam hayırlı günler ben ttnet abonesiyim Superonline modemi aldım wan dsl yerine doğru şifre ve kullanıcı adı girmeme rağmen bağlantı kesildi yazıyor ve hala eylem gerekiyor diyor ne yapmam gerekir@Jorquen Ben ilk kurulum yaparken kullanıcı adı ve şifre ayarlarını yapmasam da sinyal geliyordu ve hız ve sinyal vs. bilgileri modem arayüzünden bulunuyordu. Sanırım şu an size sinyal gelmiyor. Tüm ayarlar doğru gibi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.