Turk Telekom İnternet Hızı Düşüklüğü

Tyerr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir sorun var. Turk Telekom müşterisiyim. Normalde 16 Mbps download hızı olması gerekirken yaklaşık 3 Mbps olarak gözüküyor testlerde. Yaklaşık 5-6 defa aradım. Sürekli arıza kaydı yaptılar. Üstüne üstlük 2 ay boyunca ekstra 30 TL aldılar. Sorun çözülmüyor. İlk aradığımda altyapıdan demişlerdi. O da yaklaşık 3-5 Mbps fark ettirir demişlerdi. Ancak şu anda yaklaşık 10-13'lük bir fark var. Almam gereken hızı alamıyorum. Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aynı sorun bende de var. 16Mbps ancak bende aynı değerleri görüyorum. İndirme hızı ise 800kb/sn maximum... Türk Telekom pişmanlıktır... Mobil olarak da 20 lira ödediğim faturadan 38 liraya çıkarttılar bende iptal ettim Turkcell'deyim en kısa sürede interneti de iptal edeceğim.

Hiç evinize gelip kontrol etmediler mi? Bana öyle yapmışlardı. Bina sisteminin hızını ölçtüler. Modemi kontrol ettiler. En sonunda yakındaki internet hattına bakmaya gittiler. Sonuç olarak hiç birinde bir şey çıkmadı. Yazılımsal olarak sorun varmış düzelttiler ve geçti. Siz de nasıl oluyor da çözülmüyor? Şehirden şehire fark mı ediyor ilgi düzeyleri?
23.png

16 Bit internet paketim var ve sonuç.

Hiç evinize gelip kontrol etmediler mi? Bana öyle yapmışlardı. Bina sisteminin hızını ölçtüler. Modemi kontrol ettiler. En sonunda yakındaki internet hattına bakmaya gittiler. Sonuç olarak hiç birinde bir şey çıkmadı. Yazılımsal olarak sorun varmış düzelttiler ve geçti. Siz de nasıl oluyor da çözülmüyor? Şehirden şehire fark mı ediyor ilgi düzeyleri?Eki Görüntüle 428520
16 Bit internet paketim var ve sonuç.

ne yazık ki ilgilenmiyorlar ne yapmam gerek

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı