Merhaba, ben Türk Telekom 24 Mbps 100 GB AKK GPON Fiber kullanıcısıyım, bugün bir şey fark ettim; bildiğiniz gibi 1 Ocak 2019 itibarıyla AKK uygulaması kaldırıldı. İlk 1-2 hafta internet normal hızındaydı ve çok memnundum ancak bir süre sora yavaşladığını fark ettim ve bugün hız testi yaptığımda korkunç gerçekle karşılaştım.
Normalde 24 Mbps interneti kayıpsız ve çok az pingle alıyordum ancak bugün hız testi yaptığımda hızımın ortalama 3-5 Mbps gibi AKK uygulamasından daha beter bir hızda olduğunu gördüm ve pingte de bariz bir artış var.
Şimdi sorum şudur, Türk Telekom belli bir kullanımdan sonra çaktırmadan hızı düşürüyor mu? Ya da gerçekten altyapı bu kadar yüksek hızı kaldırmıyor ve internet yavaşlıyor mu? (En güncel ve yeni altyapıya sahibim.)
Ankastreden modeminize gelen kablolarda sorun olabilir. Eğer sorun yok ise kullandığınız firma ile iletişime geçip derdinizi anlatın, belki onlardan kaynaklıdır.
Ankastreden modeminize gelen kablolarda sorun olabilir. Eğer sorun yok ise kullandığınız firma ile iletişime geçip derdinizi anlatın, belki onlardan kaynaklıdır.