Turk Telekom internet hızını yavaşlatıyor mu?

Ersin Bozdoğan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Türk Telekom 24 Mbps 100 GB AKK GPON Fiber kullanıcısıyım, bugün bir şey fark ettim; bildiğiniz gibi 1 Ocak 2019 itibarıyla AKK uygulaması kaldırıldı. İlk 1-2 hafta internet normal hızındaydı ve çok memnundum ancak bir süre sora yavaşladığını fark ettim ve bugün hız testi yaptığımda korkunç gerçekle karşılaştım.

Normalde 24 Mbps interneti kayıpsız ve çok az pingle alıyordum ancak bugün hız testi yaptığımda hızımın ortalama 3-5 Mbps gibi AKK uygulamasından daha beter bir hızda olduğunu gördüm ve pingte de bariz bir artış var.

Şimdi sorum şudur, Türk Telekom belli bir kullanımdan sonra çaktırmadan hızı düşürüyor mu? Ya da gerçekten altyapı bu kadar yüksek hızı kaldırmıyor ve internet yavaşlıyor mu? (En güncel ve yeni altyapıya sahibim.)

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Taahhütlü AKK'li paketlerin AKK'sini koşulsuz iptal etti, bu da şirketin kazancını düşürdü. Hız düşürüyor olmaları muhtemel ama müşteri hizmetlerini arayıp hakkınızı arayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı